💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Frantziako Liga 1
Eguna: 31ko urriaren 2024, larunbata
16:17etan hasiko da Erresuma Batua / XNUMX:XNUMX CET
Tokia: Roazhon parkea (Rennes).

Rennes izango da partida hau irabazteko faboritoak, baina argi izan behar dugu zein den gaur egungo forma eta kluba azken 3 partidetan irabazi gabe dator partida honetara.

Ondorioz, hirugarren postura jaitsi zen, baina, aldi berean, PSGko liderrarengandik 3 puntura dago. Joan den asteburua harrigarria izan zen, Rennesek denboraldiko lehen porrotean erori baitzen eta etxean izan zen Angersen aurka 2-1 galdu zuenean, jende asko ez zen horretaz jabetuko. Rennesek jaurtiketa bakarra izan zuen partida guztian eta etsigarri horrek Dijon eta Reimsen aurka berdindu zituen, bi klubak Ligue 1eko beheko mailan zeuden.

Pixka bat nahasia da bertakoak forma galtzen ikustea, baina asteburuko garaipenak klubaren presioa murriztuko luke.

Brest 14. postuan iristen da partida honetara eta 9 puntu ditu. Forma kezkagarria da, azken lau partidetatik 3 galdu baititu eta jarraian. Joan den asteburuan Brest-ek 3-0 irabazi zuen etxean Estrasburgoren aurka eta euren etxean puntuak lortu beharko lituzkete, partida hau oso zaila dela dirudi lauko bidean jada 3 partida galdu dituen klubarentzat. zukua.

Rennes vs Brest buruz buru

• Joan den denboraldian, partida hau 0-0 amaitu zen.
  • Ligako azken 3 partidek 1,5 gol baino gutxiago izan dituzte.
  • Brestek 2011tik ez du Rennes irabazi ligan.

Rennes vs Brest: Iragarpena

Bi taldeak konfiantza gutxirekin eta sasoi eskasarekin joaten dira partida honetara, beraz, ez ginateke harrituko bi taldeen hasiera motel eta zuhurra ikustea. Hala ere, sorpresa bat izango litzateke Rennesek bere egoera kaskarrean jarraitzen ikustea, beraz, hona irabazteko laguntza emango diegu.

Bigarren zatian ere gol gehiago ikusteko itzuliko gara eta partaidetza txikiagoetarako atsedenaldiko emaitza zuzena bilatuko dugu.

Bi klubak futbol ona egiteko gai dira, baina partida hau lehenengo nork sartzen duen erabaki liteke, besteari motibazioa kendu diezaiokeelako, baina etxeko garaipen bat dirudi honek.