Reims – Estrasburgo Iragarpenak, Iragarpenak eta Aholkuak

Bwin aholkuak eta iragarpenakReims – Estrasburgo Iragarpenak

Reims – Estrasburgo Aholkuak eta aukerak. Azaroak 1, 15:1 FRANTZIA: 9. Liga – XNUMX. jardunaldia.

Reims – Estrasburgoko aurrebista

• Reimsek zazpi partida irabazi gabe Ligue 1 (L1) (2, L5) azkenean amaitu zen Montpellierri azken aldian 4-0 irabazi zionean, kanpainako lehen garaipena ez ezik, gailur gorena ere izan zenean. Hegaldiaren garaipena klubaren historian! Emaitza horrek ere azken joerari eutsi zion, lehen gola Reimsen ligako azken bost partiden lehen 20 minutuetan sartu baitzen.
  • Hala ere, garaipen nabarmena izan arren, errematea arazoa izan da Reimsen etxean, eta, ondoren, talde bakoitzeko 1,5 gol baino gutxiago sartu ditu etxeko ligako azken 14 partidetatik (G15, L4, L6). Erasoko arazo hauek, neurri batean L5n etxean jarraian hiru porroten erantzule direnez, orain 'Les Rouges et Blancs'-ek marka berri tamalgarri baten atarian dauka, izan ere, ez baitute sekula lau partida jarraian galdu kategoria nagusian.
  • Estrasburgo hona bidaiatzen ari denez, espero irabazle bat, oraindik berdindu ez duten L1eko hiru taldeetako bat baita (V2, L6). Hala ere, aipagarria izan zen Lehen Mailan egin zuten azken irteeran kanpoan 3-0 irabazi izana, ligako azken lau partidetan HTren lidergoa hartu baitu gaurko talde garaileak.
  • Garaipen hori errepikatzeak hasiera ona eskatuko du, Estrasburgok kanpoan jokatutako ligako azken 34 partidetatik bakarra irabazi baitzuen, eta lehen jaso zuen (1, 7, 26). Defentsan sendotasuna lantzen ari dira hasieratik argi eta garbi, L1-en lau bidaietatik hirutan lehen zatiko hutsa mantendu baitute.
  • Ikusi beharreko jokalariak: Boulaye Dia-k historia egin zuen azkenekoz, 3an Santiago Santamaríatik 1an L1978eko partida batean XNUMX gol baino gehiago sartu zituen Reimseko lehen jokalaria bihurtuz.
  • Ludovic Ajorque (STR) izan da denboraldi honetan kanpoko bi partidetan partidako goleatzailerik onena.
  • Irabazleen bolada: penalti bat eman da Estrasburgok L1-ko kanpoan jokatutako azken bost partidetan.
Buruz buruko partidak: REIMS – ESTRASBURGO
02.09.20 L1 Estrasburgon Reims 3: 0
01.07.20 UBI Reims Estrasburgon 1: 0 (0: 0)
18.08.19 L1 Reims Estrasburgon 0: 0
04.03.19 L1 Estrasburgon Reims 4: 0