💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

UEFA Europa League
Eguna: 29ko urriaren 2024a, osteguna
17:55ean hasiko da Erresuma Batua / 18:55ean CET
Lekua: Stadion Rajko Mitic (Belgrado).

Crvena Zvezda EL jokoan sartu da hiru partida irabazi gabe bere egutegiko lehiaketetan. Azken bi jardunaldietan ez dute golik sartu eta golik gabeko berdinketa egingo du Javorren etxean Serbiako Super Ligan.

Liberec sasoi onean dago azkenaldian, bere egutegian hiru garaipen jarraian, ELko bi partida barne. Azken hiru garaipenetan garbi mantendu dute. Txuri-urdinek ELk egutegiko aurreko partidan Genti etxean 1-0 irabazi ostean egingo dute bisita.

Buruz buru Belgrade Izar Gorria vs Slovan Liberec (h2h)

• Taldeak bi aldiz elkartu ziren 2006ko UEFA Kopan.
  • Bisitariak bi partidak irabazi zituen 2-0 eta 1-2ko emaitzekin.

Iragarpena Izar Gorria Belgrade vs Slovan Liberec

Lehiaketa guztietako egutegian 16 partida jarraian ez ditu etxean galdu Crvena Zvezdak, horietatik 12tan irabazi baitu -1 desabantaila izan arren, etxeko taldeak zelaian abantaila aprobetxatu duela erakutsiz.

Azpimarratzekoa da 12 partida horietan lehen gola sartu zuela. Gainera, Izar Gorriek hutsa mantendu du atsedenaldiaren aurretik UELen etxeko zortzi partidatan jarraian.

Estatistika horietatik, etxeko taldeak laurogeita hamar minututan abantaila erdia izango duela espero dugu. Hori dela eta, Crvena Zvezdari partidaren erdi bat edo beste irabazteko aholkua da seguruenik apusturik onena.

Hala ere, ezin dugu Izar Gorririk onartu azken txistu arte abantaila handitzeko. Ostalaria egutegian garaipenik gabeko bolada baten atzetik ari da. Gainera, Liberec hiru partidako garaipen bolada batekin berotuko da.

Lehiaketan kanpoan jokatutako hamar partidetatik hiru besterik ez dituzte galdu txuri-urdinek UELek. Errepidean dagoen forma on honekin, Slovanek partidatik zerbait ateratzeko aukera handiak ditu.

Hori dela eta, Slovan Liberec-en aldeko aukera bikoitza aukera egokia izango da litekeena da jokalarientzat.