Real Madril vs Inter Milan Aholkuak, Iragarpenak, Proba

logo

Real Madril Txapeldunen Ligako B multzoko azken postuan dago eta zuriak ez dira ondo ibili Txapeldunen Ligako partidarik. Shakhtar Donetsken aurka 3-2 galdu ostean, lehen zatian hiru gol sartu baitzituen, Real Madrilek bi gol sartu behar izan zituen bigarren zatian Borussia Monchengladbach 2-2 irabazteko bigarren itzulian. finalera iritsi ziren. hiru minutuko partida.

Astearte gauean Real Madrilek Inter Milan hartuko du Espainiako hiriburuan. Nerazzurrak multzoko hirugarren dira Borussia Monchengladbachekin puntuetan. Hala ere, alemaniarrek gol gehiago sartu zituzten (lau), Inter Milan hirugarren postuan geratuz. B multzoa oso lehiatua izan da orain arte, eta, harrigarriro, Shakhtar Donetsk taldea nagusitu da bi jardunaldiren ostean.

Real Madril eta Inter Milan Europako talde garrantzitsuenetako bi badira ere, azken urteotan ez dute Europan jokatu. Haien azken topaketa guztiak denboraldi-aurreko txapelketetan izan dira, eta emaitza horiek nekez eragingo dute astearte gauean zein taldek irabazten duen.

Real Madril hiru partidako partidan sartu da partida, eta Inter Milan, berriz, lau partida jarraian irabazi gabe daude lehiaketa guztietan. Zein taldek lortuko du puntu gehien astearte gauean?

Real Madril eta Inter Milan apustuen probabilitateak

Inter Milan norgehiagoka guztietan segidako berdinketetatik dator. Txapeldunen Ligako bigarren itzulian 0-0 berdindu ostean Shakhtar Donetsken aurka, 2-2 berdindu zuten asteburuan Parmarekin Serie A-n. Lau golak bigarren zatian iritsi ziren.

Antonio Conteren taldeak denboraldi honetan behin bakarrik galdu du lehiaketa guztietan zortzi partidatan. Galtze hori AC Milanen aurkako Derby della Madonnina-n gertatu zen. Berdinketak etengabea izan dira San Siro taldearentzat denboraldi honetan. Lau aldiz berdindu dute zortzi partidatan lehiaketa guztietan. Inter Milanen defentsa ez da joan den denboraldian bezain zikorrak izan. Taldeei 12 gol egiteko aukera eman zieten, partidako 1,5 gol batez beste. Inter Milanek 17 gol sartu zituen, partidako 2,12 golekin.

Real Madrilek bederatzi aldiz jokatu du lehiaketa guztietan 5W-2D-2L marka batekin hirugarren jardunaldian. Txapeldunen Liga ez da irabazi denboraldi honetan. Real Madril Huescari 4-1 irabazten ari da asteburuan etxean. Partida zati bakoitzean bi gol sartu zituzten. Los Blancos bigarren dira Ligan eta Real Sociedad liderrengandik puntu bakarrera. Zinedine Zidaneren taldeak partida bat dauka esku artean.

Real Madril vs Inter Milan taldearen albisteak

Zinedine Zidane entrenatzaileak Karim Benzema Realeko jokalariaren eta Vinicius Jr.-ren arteko auziaren inguruko salaketak kendu behar izan zituen. Irudiak erakutsi zuen Benzemak Ferland Mendy taldekideari Viniciusi baloia ez pasatzeko esaten ari zela Real Madrilek Borussia Monchengladbachekin Txapeldunen Ligako partidan. Biak elkarren ondoan entrenatu ziren Real Madrilek asteburuan Huescaren aurka lortuko duen garaipena prestatzeko.

Vinicius ez zen Huescaren aurka hasi, baina ordezko gisa sartu zen. Benzemak debutatu eta bi gol sartu zituen. Zidanek bere bi jokalari izarren arteko arazoekin batera lesio batzuk ditu. Lucas Vasquez zalantzan dago giharretako tentsio baten ondorioz. Dani Carvajal belaunean min hartuta dago eta ez da laster itzuliko. Álvaro Odriozola eta Martín Odegaard ere min hartuta daude eta ez dute jokatuko. Zidanerentzat albiste ona da Eden Hazardek asteburu osoan jokatu eta gol bat sartu zuela.

Conte bere erasoko jokalaririk garrantzitsuena gabe egon liteke. Romelu Lukaku zalantzan dago giharretako lesio batekin. Lukakuk Real Madrilen atzealdea beldurtuko luke, baina, harekin, golaren ardura Lautaro Martinezen bizkar eroriko da.

Stefano Sensi eta Alexis Sánchez ere zalantzan daude partidarako, dagozkien lesioengatik. Matias Vecino taldera itzul daiteke belauneko lesio batetik sendatu ostean.

Real Madril vs Inter Milan iragarpena

Bi taldeek gola egingo dute - APOSATUA ORAIN

Txapeldunen Ligako 1. eta 2. jardunaldiko partidak Real Madrilek bi taldeen golekin amaitu ziren. Bi partidetan Real Madrilek golak jaso zituen lehen zatian (bost guztira). Bi partidetan itzuli ziren bigarren zatiko bi gol sartuz. Shakhtar Donetsken aurka, bere bi golak ez ziren nahikoak izan. Joan den astean 2-2 berdindu zuten Borussia Monchengladbach-en aurka. Inter Milanen, bi taldeek golak sartu zituzten lehen itzulian.

Karim Benzemak edonoiz lortuko du gola - APOSATU ORAIN

Baliteke Karim Benzema Vinicius Jrrekin borrokan egotea, baina horrek ez dio gola egitea eragotzi. Benzemak gol bat sartu zuen bigarren itzulian Borussia Monchengladbach-en aurka. Asteburuan beste bi gol sartu zituen Huescaren aurka. Benzemak hiru gol sartu zituen Ligako zazpi partidetan. 3,59 minutuko 90 jaurtiketa egiten ari da batez beste ligan.

2,5 gol baino gehiago sartu dira - APOSATU ORAIN

1 gol baino gehiagorekin amaitu ziren Real Madrilen Txapeldunen Ligako 2. eta 2,5. jardunaldiak. Izan ere, Los Blancosek 3,5 gol baino gehiago sartu ditu partida bakoitzean. Inter Milanen lehen partida 2,5 gol baino gehiagorekin amaitu zen eta taldea Borussia Monchengladbach berdintzera itzuli zen. Horietako inor ez da oso ona izan Txapeldunen Ligan bi jardunaldiren ostean.

Inter Milanen defentsa ez da oso ona izan denboraldi honetan. Hala ere, badute aitzakia. Inter Milan Europa Leagueko txapeldunorde izan zen abuztuan, eta Sevillaren aurka galdu zuen finalean. Realak ez du aitzakiarik Txapeldunen Ligan golak uzteko. Abuztuaren hasieran Txapeldunen Ligatik kanporatu zuten eta Inter Milanek baino atsedenaldi luzeagoa izan zuten.

Bide batez, talde hauek dagoeneko Txapeldunen Ligan jokatu duten, litekeena da bi taldeen golak egotea. Real Madrilek eta Inter Milanek astearte gauean berdinketa egingo dutela aurreikusten dute, elkar bertan behera utziko baitute. Inter Milanek Txapeldunen Ligako hirugarren partida jarraian berdinduko du Espainiako hiriburuan.

Apustu eskaintzak Real Madril vs Inter Milan

888 Kirolaren logotipoa

Doako apustua itzultzea £ 50 arte DeChambeau-k Augustan irabazten badu

Promozio-epea azaroaren 9an 00:01 GMT - azaroaren 12an Txapelketako 18. txandaren lehen hasiera - 1 urtetik gorakoak - "Azken posizioan"-en sailkapeneko apustuak soilik - £ 1 irabaziko duten gutxieneko apustua - Zentzu bakoitzeko apustuek £ 2eko partaidetzarekin bat egiten dute alde bakoitzean ( 50 £ guztira) - Apustu galtzaileak sailkatzeko, kide bakoitzeko 2024 £ gehienez itzuliko dira Bryson DeChambeauk 72ko Masterra irabazten badu - Doako apustuak txapelketa amaitu eta 7 orduko epean kreditatuko dira eta XNUMX egunetarako balioko dute - erretiratzeko murrizketak eta aplikagarriak diren baldintza eta baldintza guztiak

Eskaintza eskaera Sportsbet.io logoa

Täglicher Preis Boost

Sei dabei und sichere dir Top-Quoten e super Angebote. 18 urtetik gorako baldintzak

Eskaintza eskaera 888 Kirolaren logotipoa

*BAKARRIK* % 100eko 30 £ arte zure lehen gordailua

Bezero berriak bakarrik. Gutxieneko gordailua £ 10. Hobaria aplikatuko da gordailuaren zenbateko osoa gutxienez behin 1,5 edo gehiagoko probabilitate metatuarekin apustu egin ondoren. Apustuak 60 eguneko epean konpondu behar dira. Eskaintza hau ezin da beste edozein eskaintzarekin konbinatu. Gordailuaren saldoa edozein unetan erretiratzeko erabilgarri dago. Gordailu metodo orokorrak, erretiratzeko murrizketak eta baldintza eta baldintza osoak aplikatzen dira