Porto x Tondela: ZUZENEAN [HD]: Ikusi Liga NOS ZUZENEAN NON IKUSI

Porto Tondela izango du aurkari horretan Larunbata (05) 17:30ean (Brasiliako garaia), urtean Portoko Dragao estadioa, 9. egunerako Premier League NOS. Partida streaming bidez emango du ESPN eta SPORT TV Portugalen, 21:30etan.

Txapeldunen Ligako misioa beteta, Portok Portugalgo Txapelketara bideratu dezake orain.

Abenduaren 1ean, asteartean, Estádio do Dragão-n ere, Portok Txapeldunen Ligako final-zortzirenetarako sailkapena berretsi zuen egun bateko abisuarekin, Manchester Cityrekin XNUMX-XNUMX berdinduta geratuz. Emaitza ona izan zen, baina errendimendua ez. Klubak talde txiki bat bezala jokatu zuen. Bi helmuga aukera baino ez zituen eman partidan zehar. Horietako batek bakarrik jo zuen helburua.

Porrotetik ihes egin zuen Manchester Cityren jaurtiketa akatsei esker, eta 19 jaurtiketa aukera sortu zituen. Horietatik bost Portugalgo aterrera joan ziren. Baina ez zuten sarea kulunkatzea lortu. Hala ere, galduko balu ere, Porto sailkatuko litzateke, Olympique de Marseillak beste partida erabakigarrian Olympiacosen aurka lortutako garaipenak (2-1) txapelketako hurrengo fasean bere lekua bermatuko baitzuen.

Hala ere, Portok, zalantzarik gabe, gehiago ekoiztu beharko du bere kontura hiru puntuak jartzeko larunbat honetako partidan. Ezin duzu beste emaitzarik pentsatu ere egin. 16 punturekin (bost garaipen, berdinketa bat eta bi porrot), laugarren postu xume bat hartzen du sailkapenean. Sei puntura dago Sporting liderra. Nagusi gisa, errendimendua handiagoa da. Jabeen sailkapenean bigarren kanpainarik onena du. Zutabean jokatutako 12 puntuetatik batek bederatzi irabazi zituen (hiru garaipen eta porrot bat), bederatzi gol sartu eta bost jasota.

Porto x Tondela: non ikusi, programatu, programazioa eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.