Ponte Preta x Sampaio Corrêa ZUZENEAN [HD]: Ikusi non ikusi telebistan eta sarean

Ponte Preta eta Sampaio Correa zentzuduna, horretan Asteartea (01), 21etanh30 (Brasiliako garaia), urtean Moisés Lucarelli estadioa, Campinasen (SP), 25. txandarako Brasilgo Campeonato Serie B. Partida zuzenean emango da egunean bertan ESTREINALDIA.

Taldeak astearte honetan (01) sartzen dira zelaian, Brasileirãoko 25. jardunaldirako; ikusi zuzenean nola jarraitu telebistan eta interneten.

Lau puntuk bereizten dituzte sailkapeneko taldeak, eta biak ligan berreskuratu nahi dituzte. Ponte, zortzigarren postuan, 36 punturekin, 2-1eko porrotetik dator, itzulera batetik, CSAra azken itzulian eta bost partidako seriea galdu gabe erori zen.

Garaitezinaren amaieraz gain, Macacak partida zuzenik irabazi gabe jarraitu zuen Série B-n. Sei partida izan ziren orain arte, bost porrotekin (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá eta CSA) eta berdinketarekin (América-MG). ).

Orain, saia zaitez garai hartan hondoa zen Sampaioren aurkako lehen itzuliko garaipena errepikatzen, patu hori hautsi eta gaur lau puntura dagoen G-4ra hurbiltzeko.

Trikolore taldeak, berriz, Brasil de Pelotasen etxean galdu du 1-0ekoarekin eta G-4 barruan dauden taldeen tarta orekatutik hasi nahi du.
Hirugarren postuan 40 punturekin, Tricolor-ek sailkapen gunetik irten dezake Ponte Pretari porrot eginez gero. Garaipenarekin, Bolivia Queridak arerioaren zazpi puntu irekiko lituzke.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: non ikusi, programatu, programatu eta azken albisteak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.

Non ikusi gaur Ponte Preta vs Sampaio Corrêa?

emisio: debut Brasil osoan, Júlio Oliveirak kontatuta eta Carlos Eduardo Linoren iruzkinak.