Polonia - Italia Iragarpenak, Iragarpenak eta Aholkuak

Bwin aholkuak eta iragarpenakPolonia – Italia Iragarpenak

Polonia - Italia Aholkuak eta aukerak. Urriak 11, 19:45 UEFA Nations League – A Liga – Hirugarren txanda.

Polonia – Italia aurrebista

• Poloniak Italiari aurre egingo dio UEFA Nations League-n (UNL) beste behin bi urtez itxaron ondoren, aurreko 16 H2H-etatik hiru bakarrik irabazi (7, 6). Hala ere, Poloniak azken zazpi partidetatik sei (L1) irabazi ditu, bost 2,5 gol baino gehiago sartuta eta lau bi taldeen lekukoa sarean. Hori bai, Poloniaren azken 13 partidetatik bederatzitan, gutxienez talde batek huts egin du golik.
  • Etxean, Poloniak sei partida daramatza garaitu gabe (G5, L1), lau gola mantenduz. Golik gabe amaitu ez ziren bost partidetan, anfitrioiek lehen gola sartu zuten eta, gainera, Poloniak 76. minututik haratago gutxienez gol bat sartu zuen bostetan.
  • 2,5 gol azpitik (G2, D3, L1) sartu dira Italiak historiako UNLko aurreko sei partidetan, UNL H2H (G1, D1) barne. Irabazi/galdutako hiru partida horietako bakoitza 1-0 amaitu zen, atsedenaldiaren ostean gol erabakigarria bitan sartuz, Italiaren UNL-ren garaipena barne.
  • Aitzitik, 2024ko Eurokopako sailkapen kanpainan bisitarien azken bederatzi partidetatik zortzi 3 gol baino gehiago sartu dira, eta Italiak azken hiruretan gutxienez hiru golengatik irabazi du. Gainera, Italiako azken bost garaipenetako bakoitzak HT-n «hutsera» eraman ditu, aste erdian Moldaviaren aurkako garaipena barne.
  • Ikusi beharreko jokalariak: Kamil Grosicki (POL) aste erdiko lehen hiruko bat lortu zuen Finlandiaren aurka. UNL azken partidan (irailaren 9an) partida irabazteko gola ere sartu zuen.
  • Bestalde, Francesco Caputok (ITA) lehen zatian gola sartu zuen Moldaviaren aurkako partidan aste erdian, baina denboraldi honetan Ligako hiru golak atsedenaldiaren ostean iritsi ziren.
  • Estatistika beroa: Roberto Mancinik bere 15 txapeletatik 22 irabazi ditu Italiarekin (%68,18). Hori da gutxienez 20 partida izan dituzten Azzurri entrenatzaileen artean ehunekorik handiena.
Buruz buruko partidak: POLONIA – ITALIA
14.10.18 A L Polonian Italian 0: 1
07.09.18 A L Italian Polonian 1: 1
11.11.11 FI Polonian Italian 0: 2
12.11.03 FI Italian Polonian 1: 3
30.04.97 bainugela Italian Polonian 3: 0