💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Caen vs Bastia-Partiduen iragarpena-Aurreikuspena-Frantziar Liga-27-abuztuaren 2016a

Frantziako Liga 1
Eguna: abuztuak 27, larunbata
Hasiera: 19:00 BST
Lekua: Stade Michel d'Ornano

Caenek denboraldiko etxean jokatuko duen bigarren partida izango da. Lehenengoa bost goleko thriller bat izan zen, Lorient garaitu baitzuten. Ezustekorik gabe, hurrengo partida galdu zuten Lyonen aurka, baina klubeko inori ez zaio axola izango balizko txapelketako erronka baten aurrean galtzeak. Caenek Bastia hartuko du eta pentsamenduak klubak irabaz dezakeen partida batean bihurtuko dira.

Gauza bera esan daiteke Bastiarekin, partidan PSG txapeldunaren aurka galdu baitzuen baina etxetik kanpo Lorient 3-0 erraz irabazi baitzuen. Bastiak defentsa ahula du denboraldi honetan non PSGren aurka ere gol bakarra jaso duen eta berriro egitea eta etxeko taldea asko zapuztea espero du.

Caen v Bastia: buruz buru

Hemengo azken bi partidetan Bastia puntu batekin atera zen eta pozik egongo nintzateke partidua hasi aurretik.

Azken bost partidetan Caenek partida hau irabazi ez badu ere, duela sei urte berdinketa ugari izan dira bien artean.

Azken lau partidetan 5 gol baino ez ditugu ikusi eta aurreko partidetan oinarritutako puntuazio baxuko partida espero beharko genuke, hasiera motel eta zuhur batekin.

Caen v Bastia: Iragarpena

Zaila da hemen irabazle bat ikustea eta hobe da gol baxuen eta oso poliki garatuko den lehen zati baten aldeko apustua egitea. Bigarren zatia hobetu daiteke, baina bi talde hauek, denboraldiko fase honetan eta berdinduta, pozik egon daitezke berdinketarekin. Segurtasunez egoteko, kendu eskaintza hau lehen 45 minutuetan eta jarraitu kontuz.

Caen vs Bastia - Estatistika Apustuen Iragarpena - 1ko abuztuaren 27ra arteko Ligue 2016 Frantzia

Caen v Bastia: apustu-aholkuak