Montpellier – Reims Guess

Bwin aholkuak eta iragarpenakMontpellier – Reims Iragarpenak

Montpellier – Reims Aholkuak eta aukerak. Urriak 25, 15:00 FRANTZIA: Ligue 1 – 8. jardunaldia.

Montpellier – Reims-en aurrebista

• Ligue 3,60 (L2) Stade de la Mosson-en partidako 1 gol batez beste partida bakoitzeko, Montpellier-Reims-eko norgehiagoka honek gol aukera handia du. Gainera, 1. minutuan edo beranduago gol bat gutxienez Montpellierrek kanpaina honetako ligako zazpi partidetatik seietan, partida honek berandu drama izan dezake.
  • Ondo hasteko gogotsu daude anfitrioiek, denboraldi honetan etxeko hiru garaipenetan (L1) HTn gol bakarreko abantailari eutsi diotela kontuan hartuta, lehenengo 20 minutuetan bi alditan sartu baitute hasierako aldea. Interesgarria da L1-en etxean izandako azken bost porrotetatik hiruk hasierako gola sartu duela seigarren minutuan hain zuzen ere, L2-eko azken H1H barne.
  • Reimsek bere lehen garaipenaren atzetik jarraitzen du (2, 5) eta, beraz, klubaren historiako denboraldi hasierako Liga (L1) txarrenari aurre egiten ari da. Hala ere, pozgarria da Montpellierren L12eko historian aurreko 2 H1H topaketetan Reims apur bat nagusi izan dela, eta honako hauek lortu ditu: W6, D1, L5 - GF 21, GA 21.
  • Zaleek ekintza goiztiarra espero beharko lukete hemen, hasierako gola 20. minutua baino lehen sartu baita bisitariek denboraldi honetako lau bidaietan izan ezik. Honela gertatu da hemen ospatutako azken hiru L1 H2Hko bakoitzean ere. Tarte horretan sartu/jasotako golen bi heren HTren aurretik iritsi dira.
  • Ikusi beharreko jokalariak: Gaëtan Laborde izan da Montpellierreko goleatzaile onena ligako azken sei partidetatik lauetan. El Bilal Touré Reimsko gaztea izan zen bere taldearen lehen golegilea L1eko azken lau partidetatik hirutan gola ikusi zuen.
  • Irabazleen bolada: Montpellierrek ez du garaipenik lortu Willy Delajod-ek (L1, L4) epaitutako bost partidetan, azken denboraldian Reimsen bi porrot barne.
Buruz buruko jokoak: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 UBI Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1