💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Eguna: 20ko irailaren 2024a, igandea
14:00ean hasiko da Erresuma Batua / 15:00ean CET
Lekua: Stade Saint-Symphorien.

Bi klubek puntuak behar dituzte igande arratsaldean elkartzen direnean. Metz 18. da eta Reims 17. eta bien artean puntu 1 dute.

Bertako taldeak lehen 3 partidak galdu zituen. Hala ere, aitzakia da hasiera oso zaila izan zuela jada PSG, Lille eta Monako aurrez aurre, talde hauek denboraldi honetan lehen 3en artean amaitu dezakete.

Albiste ona batzuei erreparatuz gero, Metzek orain arte partida guztiak galdu dituen arren eta gol bakar bat ere sartu ez duen arren, 3 gol baino ez dituzte sartu, partida bakoitzean bana, eta horrek erakusten digu defentsak asko lan egin duela. uda honetan gogorra eta ondo zulatuta.

Reimsek gaizki hasi zuen, berdinketa bakarrarekin eta bi porrotekin. Etxean galdu zuten Lillen eta gero Angersen 1-0 galdu zuten. Arazoa izan liteke kluba 60 urtean lehen aldiz Europarako sailkatzen saiatzen ari dela. Taldea Europa Leaguerako sailkatzean sartuta dago, non aste erdian Suitzako Servette 1-0 irabazi baitzuen, datorren astean itzuliko da eta baliteke partida honetan ere ez egotea oso zentratuta.

Metz vs Reims: buruz buru

• Joan den denboraldian, partida hau 1-1 amaitu zen.
  • Reimsek 2012tik ez du Metz irabazi, 6 partidarekin.
  • Reimsek 15 urte daramatza Metzen irabazi gabe.
  • Ligako azken 3 partidak 2,5 gol baino gutxiagorekin amaitu ziren.

Metz vs Reims: Iragarpena

Reims talde duina da, baina udan nolabaiteko kalitatea galdu zuen, eta oraingoz ez daude txapelketan zentratuta, baina Europa Ligarako sailkatzen saiatzen ari dira.

Metz orekatua da defentsan, erasoan kalitate gutxirekin, beraz, partida hau oso eztabaidatua izango dela uste dugu gol gutxirekin. 90 minuturen buruan berdinketa aurreikustea ez da inoiz erraza, baina atsedenaldian berdinketa bat egitea onartuko dugu gol gutxirekin.

Metz vs Reims: apustu aholkuak:

• Atsedenaldia: Puntuazio zuzena: 0-0tik 2,10era (11/10)