💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Danimarka - Super Liga
Eguna: 23ko urriaren 2024a, ostirala
18:00ean hasiko da Erresuma Batua / 19:00ean CET
Lekua: Lyngby estadioa (Kongens Lyngby).

Denboraldi honetan Super Ligako partida bakar bat ere irabazi ez duenez, Lyngbyk arazoak izango dituela dirudi ostiral gauean Kongens Lyngby-n Odense hartuko duenean. Odensek asteburuari kanpainako ospakizun batzuekin eta forma hobearekin aurre egitea du helburu.

Vikings taldeak irabazi gabeko bost partida jarraian hartuko ditu Ligako azken partidan Vejleren aurka 3-2 galdu ostean. Bien bitartean, Jakob Michelsen eta bere mutilak hiru partidako galtzen ari dira, ligako azken bost partidetatik garaipen bakarrarekin.

Lyngby-Odense buruz buru (h2h)

• Azken lau partidetan gola sartu dute bi taldeek.
  • Aurreko norgehiagokak 3-1 irabazi zion etxeko Odenseri.
  • Azken hamar bileretatik hiru bakarrik berdindu ziren.
  • Bisitariak azken bost garaipen orokorretatik lau erregistratzen ditu.
  • Etxeko azken zazpi partidetatik bakarra galdu dute.

Lyngby vs Odense iragarpena

Odense bisitatuko du egutegiko ligako azken partidan Midtjyllanden 3-1eko porrota jaso ostean. Jakob Michelsenentzat zaila izango da porrot horretatik bere taldea irabaztea, baina lehiaketaren hasierako faseetan gaudenez, atzera egiteko aukera dute.

Segidako partidak jokalariak nekatu ditzakete bidaiak direla eta, beraz, bigarren zatian bisitari taldea pixka bat nekatuta egotea espero dugu. Abiapuntuko abantailarekin, Lyngbyk etsipen horretan oinarritu dezake eta litekeena da laurogeita hamar minututan gutxienez gol bat sartzea. Beraz, BTTSk balioko du, ziurrenik, ateko eremuan etekin duinak lortzeko.

Dena den, egutegian hiru porrot jarraian egonda ere, Odensek dena dauka erdian etxeko taldearen defentsa probatzeko. Hau Royal Blues-ekin egindako h2h istorioan ikusi genuen, goian aipatu bezala. Hori dela eta, Odensen berdinketarik gabeko apustua da ziurrenik apusturik onena.