💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Txapeldunen Ligako sailkapena
Eguna: 25ko abuztuaren 2024a, asteazkena
18:30ean hasiko da Erresuma Batua / 19:30ean CET
Lekua: Huvepharma Arena (Razgrad).

Ludogorets hiru partida irabazi ditu denboraldi honetan Bulgariako Purva Ligan Cherno Moreren aurka kanpoan 1-4 irabazi ostean. Liga horretako txapeldunak izan ziren joan den sasoian, 13 puntuko abantailarekin sailkapeneko senideekiko.

Ostalariek azken honen etxean 1-3ko emaitzarekin mendean hartu zuten Buducnost CL sailkapeneko final-laurdenetara heltzeko denboraldi honetan.

FC Midtjyllandek 82 puntu lortu zituen aurreko denboraldian Super Leagueko ligako 36 partidetatik. 14 puntuko aldea zuten sailkapeneko txapeldunordeekiko. Wolves Danimarkako Super Ligako txapelduna izan zen joan den hilabetean Aalborgen aurka etxean galdu ostean.

Denboraldiaren amaieran, otsoek puntuak jaitsi zituzten ligako azken bost jardunaldietan garaipenik gabeko hiru topaketarekin. Harrezkero, bisitariak ez du bere egutegian lehia handirik jokatu, eta hori kezkagarria izango da bidaiarientzat.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Buruz Buruko (h2h)

Azken boladan taldeak ez dira elkartu.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Iragarpena

Ludogoretsen egutegiko garaipen boladak laurogeita hamar minututan partida irabazteko aukerak areagotuko ditu. Etxean jokatzeak abantaila bat emango dio anfitrioi zelaian, eta apustularientzat seguruagoa da partidan etxean irabazita joatea etekin dexente lortzeko.

Danimarkako kontingenteak ez dira anfitrioiaren aurka erretiratuko borrokarik gabe. Erregistro onak dituzte euren ordutegian errepideko talde indartsua izateagatik. Hori dela eta, BTTS baliagarria izango da apustularientzat, laurogeita hamar minututan 1,5 gol baino gehiago egongo direla kontuan hartuta.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Apustu Aholkuak

• 1,5 gol baino gehiago.
  • Azken emaitza: Ludogorets Razgrad @ 1,40 (2/5).
  • Bi taldeek 1,75 (3/4) lortu dute.

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Txapeldunen Ligako iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.