Ludogorets vs Ferencvaros - Iragarpena, aukerak eta apustu aholkuak

Partida hau irabazten duenak UEFA Europa Leagueko (UEL) kanporaketara pasatuko da, eta Ludogoresek 3,6 gol lortu ditu guztira partidako UELeko multzoen fasean orain arte, eta atsedenaldira hutsik egin dituen bost partidetatik bakarra (HT: W1). , D1, L3), espero hemen joko gogotsu bat. Etxeko azken 14 norgehiagoketan porrot bakarra izango da anfitrioientzat (G9, D4, L1), azken hiru H2H-etatik bi galdu baitituzte, nahiz eta azken 3-0 irabazi duten. H2H garaipenarekin bezala, Ludogoretsen azken 15 garaipenetatik 16 -1 handicaparekin lortu dira. Ferencváros ez da garaitu kanpaina honetako UEL kanpoan jokatutako multzoen faseko bi partidetan (V1, D1), eta bi partidak bi gol edo gutxiago sartu dituzte guztira. Ikusgarria da Hungariako txapeldunak kanpoan egindako azken 11 bidaietatik bakarra galdu duela (G8, D2, L1), eta zazpi partidatan gutxienez bi gol sartu ditu. Bisitarien errekorra Europako kanpoaldeko multzoen faseko partidetan dezente da (3, D1, L3) eta, egia esan, hobeagoa da etxekoen errekorra (D5, L3). Ez espero gol gehiegi, ordea: Ferencvárosek kanpoan jokatutako azken hamar partidetatik bederatzik 2,5 gol baino gutxiago eman dituzte (sailkapena barne). jokalariak ikusteko: Claudiu Keșerü gola sartu zuen Ludogoretsek UELen azken partidan; taldeen faseko lau golak atsedenaldiaren ostean iritsi ziren. Ferencvárosek oraindik ez du galdu noiz Tokmac Nguen Denboraldi honetan deialdira igo da (G7, D1): hiru H2Htik bitan sartu zuen gola. stat erasoa: Lehen gola 15. minutuan sartu da Ludogorets etxeko azken lau partidetan. Bi taldeek bigarren zatian gola egin dute Ferencvárosek kanpoan jokatutako azken bost partidetan. Lehen gola 20. minutuan sartu zen aurreko hiru neurketetan.