Lorient - ​​Nantes Iragarpenak, Iragarpenak eta Aholkuak

⚽ Iragarpenak Lorient – ​​​​Nantes

Lorient - ​​Nantes Aholkuak eta aukerak. Azaroak 8, 15:00 FRANTZIA: Ligue 1 – 10. jardunaldia.

Lorient - Nantesen aurrebista

• Lorient 1. Ligako (L1) beheko hiruren gainetik dago golen aldearekin, ligako azken zortzi partidetatik bakarra irabazi ostean (G1, L2, L5), nahiz eta hiru porrotetatik gol bakarreko aldeak izan. Lorientek, denboraldi honetan HT lider jarraitzen duen L1eko talde bakarrak, L12eko 1 goletatik zazpi sartu zituen 60. minutuan. Horrek, ordea, lehen jaso zituen bost partidetatik bi irabazten lagundu zion (G2, L3), nahiz eta oraindik ez duen irabazi lehen gola sartu zuen ligako partidarik (D1, L2).
  • Hala ere, kezkagarria da Lorientek azken zazpi L1 H2H (D2, L5) irabazi ez izana. L1eko azken hiru partidetan (L1, L2) ere ez dute etxean irabazi, eta bost puntu galdu dituzte horietako bi partidatan lehena lortu ostean.
  • Nantesek L1eko azken sei partidetatik bakarra irabazi zuen (V1, L1, L4) eta horietako bostetan 2 gol baino gehiago jaso zituen. Ekintza berandu espero, ordea, Nantesen 13 goletatik zazpi 1. minututik haratago iritsi baitziren, 60-61eko tartean bost jaso baitzituzten Nantesen L70eko partidetan garaitu gabe (G1, D6).
  • Bisitariek ez dute irabazi etxetik kanpo denboraldi honetan L1 (L1, L3) eta lau partida horietatik hirutan huts egin dute HTren aurka. Ondotik, azken hiruretan sufritu zuten lehenengo (eta galdu).
  • Ikusi beharreko jokalariak: Yoane Wissa-k bere azken hiru golak sartu ditu L1eko luzapenean, Lorienteko goleatzaile nagusiak baino bi aldiz gehiago. Bitartean, Nanteseko Imrân Louza bere golak L1n sartu zituen HTren aurretik eta penaltiz.
  • Estatistika interesgarriak: Lorient-ek etxeko azken 19 partidetan hutsik egin du sailkapen nagusian, nahiz eta 11 gol besterik jaso ez dituen.
Buruz buruko partida: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1