💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Europa - UEFA Nazioen Liga
Eguna: 14ko urriaren 2024a, asteazkena
17:00ean hasiko da Erresuma Batua / 18:00ean CET
Lekua: Stadionas LFF (Vilnius).

C Ligako 4. multzoa berdinduta egon da txapelketaren erdialdean, eta talde guztiek sailkapenean lau puntu banatzen dituzte orain arte. Lituania da azken postuan, sailkapeneko golen aldeari esker.

Etxean jokatzeak bere abantaila izango du etxeko taldearentzat, baina FIFAko 66. postuan dagoen Albaniari aurre egiteak, 131. postuan dagoen bitartean, laurogeita hamar minututan lan gehigarria eskatuko du. Denboraldi honetan UNLn alderantzizkoa izan dela ikusita, anfitrioiek itxaropentsu daude.

Lituania - Albania buruz buru (h2h)

• Ostalariak azken bost garaipen orokorretatik hiru lortu ditu.
  • Aurreko partidak kanpoan 0-1 irabazi zuen Lituaniarentzat.
  • Azken bost partidetatik hirutan sartu dituzte bi taldeek.
  • 1992az geroztik ez da berdinketarekin amaitu euren partidarik.

Lituania vs Albania iragarpena

Lituania hilgarriagoa izan zen UNL kanpainaren alderantzizko erasoetan. Eta lurrean abantailarik izan ez arren, Rinktinek kanpoan 0-1 irabazi zuen Albaniaren aurka.

Orain, etxeko erosotasunean daudela, laurogeita hamar minututan gol batzuk espero ditzakegu. Hori dela eta, 1,5 gol baino gehiagoko propina emateak litekeena da apustularien beharrak asetzea partidan.

Golak partidan atera beharko liratekeen arren, ez dago ziur laurogeita hamar minutu barru bi taldeek atea ikusiko duten.

Albaniako azken lau partidetatik bat ere ez da BTTS batekin amaitu, eta anfitrioiarekin gauza bera gertatzen da programako bost partidetatik lautan. Beraz, BTTS ez dagoela iradokizuna litekeena da jokoan ondo etortzea.

Bi taldeek probabilitate berdinak dituztenez, bi aldeek alde egiten duten aukera bikoitza izango da ziurrenik apusturik onena. Gainera, bere h2h partidetako bat ere ez zen berdinketarekin amaitu.