💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Eguna: 11ko urriaren 2024a, igandea
19:45ean hasiko da Erresuma Batua / 20:45ean CET
Lekua: Fadil Vokrri estadioa.

Dardaniak, Moldaviarekin batera, multzoko talderik txarrenak dira, eta beste bi taldeei puntu errazak lortzeko baliagarria da.

Ez da harritzekoa, Bernard Challandesen mutilek oraindik ez dute partidarik irabazi lehiaketan eta, gainera, sailkapenaren beheko postuetan daude orain arte puntu bakarra lortuta.

Gainera, FIF A sailkapeneko 100 onenen artean konparatiboki urruti kokatzen dira, eta eguneko kideak 60 onenen artean egon ohi dira.

Gainera, azkeneko formak ere dardaniarrek emanaldi izugarria egiten ari direla adierazten du, Matjaz Kek-en mutilak azkenaldian emaitza ikusgarriak ematen ari diren bitartean.

Seguruenik, asteburu honetan Eslovenia zelaian dagoen talderik onena izatea espero da.

Dena den, azken hilabeteotan errepidean borrokan ibili dira Challandesen mutilek etxeko partidak ondo aprobetxatu dituzten bitartean.

Hori horrela, uler ezazue zaila izango dela Kek-en mutilek igande honetan gola mantentzea.

Kosovo x Eslovenia: konfrontazio zuzena (h2h)

• Bi taldeen arteko lehen bilera ofiziala da.

Kosovo vs Eslovenia: Iragarpena

Dardaniarrek 1-2 galdu zuten etxean azken jardunaldian, Greziaren aurka. Gonbidatuek hasieratik hartu zuten partidaren kontrola 2.ean gol batekinIpar Dakota minutu, eta markagailua hobetu zuten bigarren zatiaren hasieran beste gol batekin.

Etxekoek partidaren amaieran gola itzuli zuten, baina beranduegi zen.

Bestalde, Bojan Jokicen mutilek 4-0 irabazi zioten etxean San Marinori. Atsedenaldiaren aurretik emaitza ziurtatuta zegoen, etxekoek hiru gol sartu baitzituzten erantzunik gabe.

Orotara, aurreko hamar partidetatik sei irabazi dituzte eta azken 12 partidetatik 16tan galdu gabe egon dira. Gainera, haien parekoak baino askoz ere altuagoak dira.

Bestalde, Amir Rrahmani eta bere mutilak bost partida irabazi gabe daude momentu honetan, eta lau horietatik porrotak izan dira. Nazioen Ligan ere ez dute irabazi orain arte.

Fadil Vokrri estadioko asteburu honetan Eslovenia nagusituko dela espero da.

Dena den, ulertu aurreko 17 bidaietatik 20tan garaipenik izan ez zutela, eta aurkariak etxeko aurreko 11 partidetatik 13tan garaitu gabe egon zirela.

Gainera, dardaniarrak etsituta daude orain, porrot batek ia jaitsierara kondenatuko baitzituen.

Behaketa hauek kontuan hartuta, kanporaketa honetan bi taldeen golak etortzea espero da.

Kosovo vs Eslovenia: Apustu Aholkuak

• Esloveniak bi erdiak irabaziko ditu @ 1,70 (7/10)