💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Suedia - Allsvenskan
Eguna: 14ko irailaren 2024a, astelehena
18:00ean hasiko da Erresuma Batua / 19:00ean CET
Lekua: Arena Guldfageln (Kalmar).

Presta zaitez puntuazio handiko partidarako, non litekeena da bi taldeek laurogeita hamar minuturen buruan atearen atzealdea aurkitzen bukatzea Guldfageln Arenan.

Kalmarrek joan den denboraldian Allsvenskan-eko bost talde onenetariko bat hartu zuenean, ziur aski itxaropentsua izango da emaitzak ez direla alde egingo. Baina bere h2h istorioak iradokitzen duen bezala, ostalariak nekez atzera egingo du borrokarik gabe.

Kalmarrek irabazi gabeko bost partidako bolada 1-1 berdindurekin amaitu da Helsingborg-en azken kanporaketa. Eta bi bidaia jarraian etxera etortzea erosoa izango da Nanne Bergstrandentzat. Bien bitartean, Norrkopingek Ostersunden aurka 2-2 etxeko berdinketaren atzetik bisitatu du.

Kalmar vs Norrkoping buruz buru (h2h)

• Bisitariak hamabi partida daramatza garaitu gabe.
  • Aurreko norgehiagokak 2-1 irabazi zion Pekinen etxean.
  • Azken bost liskarretatik lauk bi taldeek gola lortu dute.
  • Azken bost bileretatik bakarra berdinduta amaitu zen.
  • Ostalariak bost partida daramatzate etxean irabazi gabe.

Kalmar vs Norrkoping Iragarpena

Hasierako adierazpenean esan bezala, partidak puntuazio handiko afera agintzen du laurogeita hamar minututan BTTS seguru batekin. Joko honetan estatistika hauek onartzen ditugun arrazoia, batez ere, aldeen arteko h2h historiagatik da.

Beren h2h liskarretan, azken bost partidetatik lauk bi taldeek gola lortu dute. Horrekin batera, azken bost partidetatik hiruk 2,5 gol baino gehiago eman dituzte denbora osoan. Ezaugarri hauekin, hurrengo partidak ere emaitza berdinak izango ditu ziurrenik Kalmarren.

Etxean lau h2h partidatan irabazi ez duen taldea da Kalmar. Gainera, Pekin 14 puntuko aldea atera dio bertako taldeari denboraldi honetako sailkapenean. Beraz, Norrkoping-en berdinketarik gabeko apustuak irabazi duinak lor ditzake.