17:30ean hasiko da Erresuma Batua / 18:30ean CET

Hanburgerrek Bielefelden aldea murriztea esperoko du FC Heidenheim Volksparkstadion hartuko duenean.

• Antolatzaileak 2018az geroztik partida guztietan garaitu gabe daude.
  • Bi taldeek golak sartu zituzten euren bi jardunaldietan.
  • Taldeek batuta gutxienez 4 gol sartu zituzten euren partidetan.
  • Aurreko partida 2-2ko berdinketarekin amaitu zen.

Hamburger SV vs FC Heidenheim Iragarpena

HSVk joan den denboraldiko emaitzak hobetzea bilatuko du oraingo denboraldian. Jakina, bigarren postuan jarri ziren maila gorenera igoera lortzen saiatzeko.

Ostalariak 8etik 15 partida irabazi ditu denboraldi honetan. Aldi berean, 5 berdinketa eta 2 porrot erregistratu zituzten epe berean. Azken bost partidetan galtza gorriak lautan izan ziren garaitu gabe.

Gainera, Dieter Hecking-ek eta bere mutilek ezustekoa izan zuten Osnabrucken aurka lehiaketako azken partidan. Etxetik kanpo 2-1 galdu zuen, ez baitzuten berdinketa lortu %67ko jabetzarekin eta 6 jaurtiketarekin.

Antolatzaileak ondo kokatutako beste talde bat izango du aurrean, taulako laugarren postua duen FC Heidenheim. 6 garaipen, 5 berdinketa eta 4 galdu zituen txapelketako 15 saiakeretan.

Beste hiru puntuk mahaiko hirugarren postura igotzen lagunduko lukete gonbidatua.

Gainera, taldea Furth-i etxean garaipen batetik dator markagailuan 1-0eko emaitzarekin. Furthek penalti bat huts egin zuen hasierako minutuetan Heidenheimi hiru puntuak emateko.

Etxean, Hanburgok ez du denboraldi honetan egindako zazpi partidetatik bat ere galdu. Bestalde, Heidenheimek denboraldi honetan kanpoko 7 partidetatik bakarra irabazi du. Beraz, Praka Gorriak etxean irabaztea ez da erraza izango Frank Schmidt eta bere gizonentzat.

Hori dela eta, laurogeita hamar minututan partida irabazteko aukera gehiago ditu Hamburgerrek.