Guaraní vs Grêmio ZUZENEAN: Ikusi non ikusi telebistan eta sarean

Guarani eta Grêmio zentzuduna, horretan Osteguna (26), em 9.30:XNUMXean (Brasiliako garaia), urtean Defensores del Chaco Asuncion, Paraguay, 16. txandarako Libertadores Kopa 2024. Partida zuzenean emango da egunean bertan Facebook Watch.

Paraguairen irteerak ostegun honetan amaituko du final-zortzirenetako lehen itzulia.

Renato Portaluppiren taldeak ez du jakin zer den galtzea urriaren 11tik, Santosen aurka Vila Belmiron 2-1eko emaitzarekin mendean hartu baitzuen.Peixerekinduela jokatu ostean, 12 partida izan ziren, bederatzi garaipen eta hiru berdinketa batuz.

Serie positiboa izan arren, Grêmiok zaleen kritikak jaso zituen joan den igandeko partidan, Brasileirãoen Corinthiansekin 0-0 berdindu zuenean. Alvinegrok oraindik bi jokalari gutxiago zituen eta hala ere gautxoek ezin izan zuten sareak orekatu.

Orain, itxaropena da berriro zelaian errendimendu ona erakustea eta garaitu gabeko serieari eustea. Horretarako, Renato Portaluppik indar handienarekin igo behar du, Kannemann izan ezik, zigortuta dagoena. Joera David Braz argentinarraren hutsunea okupatzea da.

Guarani aldean, momentua ez da onena. Paraguaiko Txapelketako taularen erdian dago taldea eta 12 de Outubroren aurka porrotaren ostean iritsi da partidara.

Osteguneko dueluaren ostean, taldeak berriro aurrez aurre izango dira abenduaren 3an, Arena do Grêmio-n. Sailkatzen direnek Santos eta LDUko irabazleari aurre egiten diote.

Guaraní vs Grêmio: non ikusi, programatu, programatu eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.

FITXA TEKNIKOA: GUARANÍ X GRÊMIO

Eguna / Hora: 26/11/2024, 21:30ean
Lekua: Defensores del Chaco, Asunción (Paraguai)
Epailea: Guillermo Guerrero (Ekuador)
Laguntzaileak: Christian Lescano eta Byron Romero (Ekuador)
Bideo arbitroa: Daniel Fedorczuk (Uruguai)

Litekeena da hamaikakoa:

BERMEA: serbiarra; Tripichio, Romaña, Báez eta Miguel Benítez; Jorge Morel, Florentín eta Rodrigo Fernández; Cecílio Domínguez, Merlini eta Fernando Fernández.; Teknikoa: Gustavo Costas

Malversazioa: Guillermo Benitez.

GRILDIA: Vanderlei; Victor Ferraz, Geromel, David Braz eta Cortez; Darlan, Matheus Henrique, Luiz Fernando, Jean Pyerre eta Pepê; Diego Souza.; Teknikoa: Renato Portaluppi

Malversazioa: Kannemann, Alisson, Maicon eta Leonardo.