💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Ferencvaros vs Juventus Txapeldunen Liga LeagueLane-ren iragarpena

UEFA Txapeldunen Liga
Eguna: 4ko azaroaren 2024a, asteazkena
20:00etan hasiko da Erresuma Batua
Lekua: Groupama Arena, Budapest.

Andrea Pirlo kaleratu zitekeen zurrumurruak gero eta ozenago zeuden Juventusek igandean Speziaren aurka jokatuko zuen partidaren aurretik.

Partida horretan hiru puntuak konbentzituta atera zituen Zaharrak, eta horrek ziurrenik entrenatzaile honi denbora pixka bat erosi zion.

Asteazkeneko Budapesteko balizko porrota azken lastoa al da?

Ferencvaros UCL sailkatze faseetako talde ezustekoenetako bat izan zen, Celtic FC eta Dinamo Zagreb bezalako izen handiak kanporatu zituen, hau da, nekez joango dira joko honetara bandera zuripean.
Ez da harritzekoa, Juventus partida irabazteko faborito handiak dira 1,25eko kuotarekin.

Ferencvaros - Juventus buruz buru

Iraganean ez da izan aurreko buruz buruko bilerarik bi talde hauen artean.

Juventusek Hungariako klub bati aurre egin zion azken aldia 1979ko Europako Kopako denboraldian Gyoriren aurka, partida 3-2 irabazi zuen guztira.

Ferencvarosek Italiako kluben aurka jokatu du behin, eta 1ko Txapeldunen Kopan 5-1966 galdu zuen Inter Milanen aurka.

Ferencvaros vs Juventus iragarpena

Ferencvarosek gogor egin zuen joan den astean lehen zatian etxean bi aldiz jaso ostean Dynamo Kyiv-en aurka.

Hala ere, sakatzen jarraitu zuten eta bigarren zatian erremonte bikaina egin zuten. Nguenek eta Bolik gola sartu zuten talde honi puntu handi bat ziurtatzeko. Bartzelonaren aurka ere gol bat sartu zuten Camp Nou-n, beraz, Juventusek ez ditu gutxietsi behar.

Talde honek 17 puntu posibleetatik 21 batu ditu Hungariako NB I ligan, eta forma orokorra maila dexente dago.

Juventusek nekez izango du arriskua talde honetako lehen bi postuei dagokienez, baina emanaldi batzuk ez dirudi itxaropentsu.

A Velhak huts egin du azken sei norgehiagoketan, Spezia eta Crotone bezalako talde ahulagoen aurka huts eginez.

Albiste ona da Cristiano Ronaldoren itzulera. Portugalgo superstar izan zen erabakigarria asteburuan, bigarren zatian sartu eta bi gol sartuz.

Bera zerrendan duela, Ferencvarosek ez du zer ikusirik asteazken gauean.