Famalicão x Sporting: ZUZENEAN [HD]: Liga NOS ZUZENEAN IKUSI non ikusi

Famalicãok Sporting-i aurre egiten diohorretan Larunbata (05) 15:00etan (Brasiliako garaia), urtean Famalicãoko Udal Estadioa, Vila Nova de Famalicão-n, 9. egunerako Premier League NOS. Partida streaming bidez emango du ESPN eta SPORT TV Portugalen, 19:00etan.

Egutegi arinagoak eskaintzen dituen abantailak aprobetxatu nahian, Sportingek Famalicão izango du aurrean larunbat honetan (05).

Europa Ligan hasieran kanporatua, txapelketako multzoen faseko azken fasean erori zen LASK Linz-en aurka, Austriatik, Sportingek 2024/2024 denboraldiko ia lehen erdi osoa izan zuen abantailarekin. Benfica eta Porto baino egutegi askoz arinagoa. Entrenamendu luzeagoak aprobetxatzen jakin zuen.

22 punturekin (zazpi garaipen eta berdinketa bat), mende honetan irabazi duen Portugalgo Txapelketa lideratzen du. Lau puntu dituzte Bragaren eta Benficaren aurka, bigarren postua banatzen dutenak. Laugarren postuan dagoen Portorekin alderatuta lidergoa sei puntukoa da. Abantaila hori, ordea, amaitzear dago. Datorren astean, kontinenteetako lehiaketek multzoen faseko azken fasea izango dute. Hortik aurrera. egutegia berdina izango da guztientzat.

Sportingek ez du galdu LASK Linzen aurka jokatu zuenetik. Zazpi garaipen eta berdinketa bat izan ziren. Zerrenda honek Portugalgo Kopan egindako debuta jasotzen du. Sacavenense sarraski batekin jipoitu zuen. 7 eta 1 aplikatu zuen. Bere hurrengo arerioa Paços de Ferreira izango da. Zure estadioan aritu ahal izango zara. Bisitari gisa, Portugalgo Txapelketan, %100eko arrakasta-tasa dute. Jokatutako lau partidak irabazi zituen, hamar gol sartu eta bat jasoz.

Famalicão x Sporting: non ikusi, programatu, programatu eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.