Elche – Celta Vigo Iragarpenak eta Aholkuak

⚽ Iragarpenak Elche – Celta Vigo

Elx – Celta Vigo Aholkuak eta aukerak. Azaroak 6, 21:9 ESPAINIA: LaLiga – XNUMX. jardunaldia.

Aurreko Elx – Celta Vigo

• Elx Ligako (LL) partiden %50 ikaragarria galdu duten klub batzuen artean sartu da txanda honetan (3, D1, 2), eta hasierako partidan hiru garaipen errekor perfektua mantentzen du. edonon. Haren hiru garaipenekin batera HTko liderrak ere izan ziren.
  • Hala ere, LL etxeko partidak benetan "bi zatiko istorioa" izan ziren. Lehen zatiko gola (bi txartel garbi) mantendu dute LL-ren etxeko hiru partidetan, baina bigarren zatiko 0-4 batuak hasiera positibo oro baliogabetuko duela mehatxatzen du.
  • Vigoko Celtak ezin izan du 2019/20 urtea hasi zenetik kanpoan jokatutako zazpi partidetako bat irabazi (3, 4). Uztaila hasi zenetik etxetik kanpo aurkaririk irabazi gabe (D4, L3), taldeak ez zuen bere alde lagundu, gehienez gol bat erregistratuz kanpoan egindako zazpi bidaia horietako bakoitzean.
  • Azkenaldian, ordea, puntuazio arazoak are larriagoak izan dira. Guztira, bi gol besterik ez dituzte egin LLko azken bost partidetan estadio guztietan, biak bigarren zatian, denboraldi honetako lau porrotetatik hirutan gelditu dira, eta hiru porrot horien artean HTren aldea dago.
  • Ikusi beharreko jokalariak: Erronda honen hasieran, Josan de Elche 2024/21 LL-ko partidetan bere taldearen hasierako partida lortu zuten sei jokalarietako bat izan zen.
  • Celtako Santi Mina da ligako porrot batean klubarentzat gola lortu duen azken gizona. Interesgarria da LL-n kanpoan jokatutako azken sei partidetatik erdiek euren taldea 2-1eko porrota jasan dutela.
  • Estatistika beroa: HTren emaitza azken txanpan errepikatu da talde bakoitzaren azken bost LL partidetan.
Buruz buruko partidak: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL Vigo zelta Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche Vigo zelta 0: 1
01.03.14 LL Elche Vigo zelta 1: 0
29.09.13 LL Vigo zelta Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche Vigo zelta 0: 2

ESPAINIA: LaLiga – 9. jardunaldia