💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Europa – Txapeldunen Ligako Sailkapena
Eguna: 26ko abuztuaren 2024a, asteazkena
19:00ean hasiko da Erresuma Batua / 20:00ean CET
Lekua: Brestskiy Eskualdeko Kiroldegia (Brest).

Etxekoek lan handia egin behar izan zuten bigarren itzulira iristeko. Euren lehen partidan, Astana, Kazakhstango txapeldunak, benetako sustoa ematen du. Baina bielorrusiako taldeak 6-3ko emaitzarekin irabazi zuen partida. Partida hori irabazi bazuten ere, defentsak aukera ergel asko utzi zituen eta zortea izan zuen aurkariak jo ez zuelako.

Maroon Whites erraza izan zuten aurre-fasean. Kanpoan jokatu behar izan zuten Connah's Quay Nomads Galesko txapeldunaren aurka. Partida horretan aurrea hartu eta 65ean segundo bat lortu zutenº minutuko partida 0-2 irabazteko. Baina bielorrusiarrak ez dira arin hartu behar, batez ere eraso botereari dagokionez.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Buruz Buruko (h2h)

• Hau izango da bi taldeen arteko lehen norgehiagoka zuzena.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Iragarpena

Bosniako kluba garaipen bolada batean dago lehiaketa guztietan. Lehiaketetan inoiz ez zuten erronkarik izan, etxetik kanpo ere. Bestalde, bielorrusiako txapelketan porrot ugari jasaten ari da etxeko taldea. Beraz, presioa jasaten dute etxean jokatu arren. Baina golen jaialdia espero dezakegu Astanaren aurka jokatu zuen moduagatik.

Maroonsentzat, Europako kanpainako kanpoko bigarren partida da hau. Lehenengo partidan izandako errendimenduaren arabera, hau lortzeko aukera dago. Bere kale borroka gehienak berdinketak izan dira azken asteotan. Beraz, laurogeita hamar minutura partida berdindua dela eta zelaiaren bi muturretan golak direla apustu egiten dut.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: apustu aholkuak

• Bi taldeek @ 1,83 (5/6) lortu dute.
  • Pare lotzeko @ 3,60 (5/13).

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Txapeldunen Ligako iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.