💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Europa – Txapeldunen Ligako Sailkapena
Eguna: 26ko abuztuaren 2024a, asteazkena
19:00ean hasiko da Erresuma Batua / 20:00ean CET
Lekua: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)

Errumaniako txapeldunak bigarren itzulira pasatzea lortu zuen Florianari kanpoan irabazi ostean. Golak lortzeko borrokatu behar izan zuten jabetza gehien duen Maltako taldearen aurka. Baina Clujek aukera gehiago sortu eta bi gol sartu zituen, horietako bat bigarren zatiaren amaieran. Baina euren jokalariak kontrolatu eta falta tontoak egiteari eta txartel horia jasotzeari utzi behar diete.

Urdinak emankorrak izan ziren etxeko denboraldian azken aldian. Europan ere errepikatu nahiko lukete. Kroaziako selekzioa erasoagatik ezaguna da. Hasi berri den Ligako denboraldian, dagoeneko 7 gol sartu zituen bi partidetan. Baina zure eremu segurutik kanpo jokatzea desabantaila izan daiteke etsai ezezagun baten aurka.

CFR Cluj vs Dinamo Zagreb: buruz buru (h2h)

• Haien arteko partida bakarra lagunartekoa izan zen 2010eko otsailean.
  • Kroazian jokatutako partida hartan urdinek 4-0ko emaitzarekin irabazi zuten.

CFR Cluj vs Dinamo Zagreb: Iragarpena

Etxeko taldeak ez zion inoiz golik egiteari utzi azken hamar partida ofizialetan. Batez beste bi gol sartzen dituzte partidako, eta horregatik lortu dute arrakasta etxeko denboraldian. Aldi berean, Dinamo ere gai da behin eta berriz erakutsi dituen defentsa guztiak apurtzeko. Hori dela eta, asteazken honetan zelaiaren bi muturretan golak espero ditzakegu.

Laurogeita hamar minutu barru irabazlea aurkitzeko aukera oso txikia izango da. Baina berdinketa honetan gol asko espero ditzakegu, azken partidetan bi taldeak erritmo onean sartzen ari baitira. Haien aurreko liskar bakarrean, 2,5 goletik gorako emaitza ere ikusi genuen. Hori dela eta, gol partida baten aldeko apustua egin dut bi taldeek golak sartuta.

CFR Cluj vs Dinamo Zagreb: apustu aholkuak

• Bi taldeek @ 1,80 (4/5) lortu dute.
  • 2,5 gol baino gehiago 2,15 (8/7).

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Txapeldunen Ligako iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.