💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Ingalaterrako Premier League
Eguna: 31ko urriaren 2024, larunbata
15:00ean hasiko da Erresuma Batua / 16:00ean CET
Lekua: Turf Moor (Burnley).

Chelseak denboraldi hasiera zaila izan du, baina merezi du larunbatean Burnleyko Ingalaterrako Premier Leagueko norgehiagokan irabazteak.

Urdinak Krasnodarren 4-0 irabazten ari dira eta lehia guztietan hiru berdinketa jarraian amaitu zuten.

Frank Lampardentzat pozgarria izango da Hakim Ziyech-ek azkenean bere izena izatea eta Timo Werner eta Christian Pulisic bezalakoak Errusian garaipena osatzeko elkartzea.

Chelseak Manchester United garaitu zuen joan den astean Premier Leaguen eta denboraldiko hirugarren garaipenaren bila arituko da 7 saiakeratan.

Burnley bere lehengoaren itzala da eta mahaiaren alde okerrean harrapatu dute, orain arte 5 partidatan berdinduz.

Joan den astean Spursen aurka 1-0 galdu zuten eta honek berriro ere puntuazio sailean dituzten arazoak nabarmentzen ditu. Chris Wood falta da eta gol bakarra lortu du orain arte, Ashley Barnes, Jay Rodriguez eta Michael Vydra aurrelariek oraindik ez dute golik sartu denboraldi honetan.

Horregatik, urdinek 1,50 prezio baxuan dute Turf Moor-en irabazteko, bisitariek, berriz, 5,50ean apustu egin dezakete.

Burnley - Chelsea buruz buru

12az geroztik Premier Leagueko 2009 bilera izan dira bi talde hauen artean eta Chelseak 8 irabazi dituen errekor bikaina du. Burnleyk behin bakarrik irabaztea lortu du, 3 geldirik dauden bitartean.

Joan den denboraldiko partidan, urdinek bi partidak irabazi zituzten, 3-0 Bridgen eta 4-2 Turf Moorren.

Azken 6 konfrontazio zuzenetan 2,5 gol baino gehiago izan ziren.

Eta azkenik, Chelseak 5 irabazi zituen eta bestea berdindu zuen estadio honetarako azken 6 bisitetan.

Burnley vs Chelsea iragarpena

H2h errekorra bikainarekin eta puntuazio forma bikainarekin, larunbatean urdinek irabazi zuten baino gehiago begiratu behar. Frank Lampard-en karguek arazo batzuk dituzte defentsa eremuan, baina ondo aurre egin behar diote denboraldi honetan gol bakarra sartu duen erasoko unitate bati.

Aulkian dauden urdinen aukera onez gain eta Lampard-ek Wernerri atseden hartzea erabakitzen badu, honek aukera zabaltzen die Tammy Abraham edo Olivier Giroud gazteari eta Kai Havertz-en kasua ere bada, ia antzeko ordezkoa baitu Pulisic-en. . edo Mason Mount.

Gainera, ikus dezakegu Chelseak parte hartzen duten partidak bigarren zatian irekitzen direla eta denboraldi honetako kanpoko 5 goletatik 6 partidako azken 45 minutuetan izan direla eta, beraz, bigarren zatian 1,5 gol baino gehiago sakea da.