Benfica x Vitória Guimarães: Ikusi non IKUSI Ligako Kopa ZUZENEAN

Benfica Vitoria Guimarãesen aurka horretan 16, asteazkena, 18:XNUMXetan (Brasiliako garaia), urtean Lisboako Argiaren Estadioa, 4. final-laurdenetarako Portugalgo Ligako Kopa. Partida streaming bidez emango du KIROLA TELEBISTA Portugalen, 21:00etan.

Benficak Vitória Guimarães jasoko du asteazken honetan, abenduak 16, Portugalgo Ligako Koparen 2024/2024 edizio laburtu batean parte hartzea irekiz.

Txapelketak bere formatuan aldaketa handia izan zuen data faltagatik. Aurrez aurreko fasean, multzoen faseko kanporaketan jokatu ohi da eta, azkenik, fase akutuan berriz kanporaketetan, oraingoan zuzenean azken txanpara joan da hil ala biziko dueluekin.

Dena definitzeko beharrezkoa den gehienezko egun kopurua lehortzeko. Arautze-denbora berdina izanez gero, penaltiak izango dira berdinketa-hausterako eskaintzen den aukera.

Benfica x Vitória Guimarães: non ikusi, programatu, programatu eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.