Benfica x Vilafranquense: Ikusi Portugalgo Kopa ZUZENEAN non IKUSTEKO

Benficak Vilafranquense aurrez aurre horretan Igandea (13) 17:30ean (Brasiliako garaia), urtean Lisboako Luz estadioa, 4. jardunaldirako Portugalgo Kopa. Partida streaming bidez emango du KIROLA TELEBISTA Portugalen, 20:30etan.

Benficaren arerio Vilafranquense da igande honetan, abenduak 13, 2024/2024 edizioko Portugalgo Kopako final-zortzirenetako partidan.

Portugalgo Kopan, Benficak elite mailako taldeei eskainitako berandu debutaren pribilegioa izan zuen. Hirugarren fasean parte hartzea ireki zuen. Aurre egin zion, bere domeinutik kanpo, Paredes txikiari. Bere faborismoa berretsi zuen, baina 1-0eko garaipen estuarekin.Samarisek lehen faseko 26. minutuan sartu zuen gola. Klubak fitxaketetan egindako inbertsio handiek sortutako itxaropenetatik urrun.

Hau izan da denboraldi honetan Lisboako taldearen estandarra. Jarrai ezazu kanpaina komun bat egiten, estandarren barruan. Espero baino apur bat lehenago. Abenduaren 10ean, ostegunean, 2-2 berdindu zuten Standard Liegerekin, Belgikan. Bigarren itzulirako sailkatzea lortu zuen, baina D multzoan bigarren bezala bakarrik. 12 puntu lortu zituen (hiru garaipen eta hiru berdinketa). Eskoziako Rangers baino bi gutxiago, bestea sailkatuta.

Portugalgo Txapelketan ere ez du esperotako errendimendu edo emaitzarik. 21 punturekin (zazpi garaipen eta bi porrot) bigarren postuan dago sailkapenean. Bi puntu azpitik dago Sporting. Nagusi gisa, 15 puntu jokatu eta 12 irabazi (lau garaipen eta porrot bat), 11 gol sartu eta sei jasota.

Benfica x Vilafranquense: non ikusi, programatu, programatu eta azken berriak, jarraitu minutuz minutu denbora errealean.

BENFICAREN BEHIN: Helton, Gilberto, Otamendi, Jardel, Nuno Tavares, Gabriel, Pizzi, Pedrinho, Rafa, Gonçalo Ramos eta Seferovic-