💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

lagunartekoa
Eguna: 8ko urriaren 2024a, osteguna
19:45ean hasiko da Erresuma Batua / 20:45ean CET
Lekua: King Baudouin estadioa (Brusela).

Belgikak Afrika Mendebaldeko eskualdeko Elefanteak hartuko ditu beste behin nazioarteko lagunarteko batean, laurogeita hamar minuturen buruan 2-2 berdindu ostean.

Deabru Gorriek 13 partidako garaipen segidan ibiliko dira programazioko txapelketa nagusi guztietan. Beraien garaipen bolada 5-1eko emaitzarekin amaitu zuten Islandiako antzekoen aurka, UNL txapelketako azken partidan.

Boli Kostak edo Boli Kostak porrot baten bueltan topatuko du errepidean, porrot honen aurretik egutegian hiru garaipen segida izan arren. Afrikako Kopako txapelketan izan ziren azken aldian, eta Etiopiak irabazi zion 2-1eko emaitzarekin.

Belgika vs Boli Kosta buruz buru (h2h)

• Taldeak behin bakarrik elkartu ziren eta emaitza 2-2ekoa izan zen.

Belgika vs Boli Kosta iragarpena

Deabru Gorriak izan ziren azken Munduko Kopan benetako faboritoak eta talde sendoak, Romero Lukaku, Mertens, De Bruyne eta abar bezalako izen handiak barne, aurkariaren hondoan arazo bat sortzeko gai izan zen edozein unetan. laurogeita hamar minutu.

Belgikak etxeko abantaila du jokoan eta egutegiko lehiaketa nagusi guztietan etxeko azken 30 partidetan hiru porrot baino ez dira Bruselan izan duten egoera ona dela. 2014az geroztik sasoirik onena izanda, deabru gorriek nekez eroriko dira Boli Kostan euren azken norgehiagoka gisa.

Boli Kostak bi porrot izan ditu egutegiko azken bost partidetan. Etxetik kanpo porrot baten ostean heldu da taldea eta Patrice Beaumellek ez du denbora askorik bere taldea porrot horretatik berreskuratzeko, batez ere etxean izarrez betetako talde baten aurka.

Hori kontuan izanda, apustularien apusturik seguruena Belgikak etxean irabaztea izango da -1 urritasuna duen forma orokorrari eta taldearen indarrari dagokionez. Gainera, Elefanteak fisikoagoak dira erdian, eta horrek gol gutxiago adierazten du. Hori dela eta, 3,5 gol azpiko punta baliagarria izango da ateko eremuan.