💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Espainiako liga
Eguna: 31ko urriaren 2024, larunbata
15:15ean hasiko da Erresuma Batua / 16:15ean CET
Lekua: San Mames estadioa (Bilbo).

Athletic Bilbao muturreraino jokatzen ari da denboraldi honetan berdinketarik ez baitu irabazi edo galtzen. Antolatzaileak 2 garaipen ditu txapelketan jokatu dituen 6 partidetan, horietako bat egutegiko azken lau partidetan. Etxera itzuliko dira azken denboraldian Osasunaren aurka 1-0 porrotaren ostean.

Sevillak hiru partida irabazi gabe ditu ligan, berandu biko porrot bat barne. 2 garaipen eta 2 galduta, sasoi mistoa du bisitariak denboraldi honetako kanpainan. Taulan anfitrioiari puntu bakarreko aldea atera diote. Palanganas bisitan ari da Eibarren egutegiko Espainiako Ligako azken partidan etxean 1-0 irabazi ostean.

Buruz buru Athletic de Bilbao x Sevilla (h2h)

• Bisitaria azken hiru partidetan garaitu gabe dago.
  • Aurreko norgehiagokak 1-2 irabazi zion Los Palanganasi.
  • Ostalariek azken bost garaipen orokorretatik bi baino ez dituzte lortu.
  • Azken hamar partidetatik lau gola sartu dituzte bi taldeek.
  • Azken 17 partidetatik bakarra berdindu zen.
  • Gonbidatuak arrakasta izan zuen azken hiru bisitetatik bitan.

Athletic Bilbao vs Sevilla iragarpena

Bilbotarrek euren bisitariengandik puntu batera daude ligako sailkapenean. Gainera, denboraldi honetako azken lau partidetatik hiru galdu ditu anfitrioiak. Ostalariak etxeko abantaila du jokoan, baina nekez aprobetxatuko du ligako egoera kaskarra.

Sevillak ere sasoian behera egin du denboraldi honetan. Egitarauan irabazi gabeko hiru partidak atzera botako ditu, baina Los Palanganasek itzulera egin dezake. Gainera, bisitariak garaitu gabe egon zen anfitrioiarekin azken hiru h2h-ko topaketetan.

Etxeko taldeari okerrera egiteko, Sevillak hiru puntuak eraman ditu bi taldeen arteko h2h historiako azken hiru bisitetatik bitan. Estatistika hauetan oinarrituta, partidak laurogeita hamar minuturen buruan bidaiarien alde egingo duela espero dugu.

Sevillari mesede egiten dion aukera bikoitza izango da ziurrenik apusturik onena. Horretaz gain, 1,5 goletik gorako aholkua ere baliagarria izango da etekin duinak sortzeko, laurogeita hamar minututan gol batzuk espero baititugu bere azken h2h erregistroan oinarrituta.