💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Alemaniako Bundesliga
Eguna: 17ko urriaren 2024, larunbata
17:30ean hasiko da Erresuma Batua / 18:30ean CET
Tokia: Schuco Arena.

Bavariarrak arriskuan daude orain Hoffenheimen porrotaren ostean. Hertha-ri 4-3 irabaztea lortu zuten adierazpena egiteko, baina oraindik ez zen orain 3 puntuko garaipenagatik espero dugun mailan.

Eta eszenatoki horretan agertzen da Die Blauen, joan den denboraldiaren amaieran soilik lehen mailara igo zen taldea. Bavariar zapuztu eta erabakitsuek zelaian izan beharko lukete aurkari xume honen aurka.

Aurkari honen aurka ere balantze ikusgarria dute urteetan zehar (Alemaniako ia talde guztietan gertatzen den bezala).

Seguruenik, Bayern Munichen garaipen handia espero da larunbat honetan.

Arminia Bielefeld vs Bayern Munich: buruz buru (h2h)

• Biak zelaian aurrez aurre jarri ziren azken aldian, 0-1eko garaipena lortu zuten txapeldunek.
  • Gainera, aurreko bederatzi partidetatik zortzi irabazi zituzten.
  • 1997. urtetik, bi aldiz baino ez du galdu bere arerioaren aurka.
  • Azken 14 urteetan, anfitrioiek ez dute inoiz golik sartu estadio honetan.

Arminia Bielefeld vs Bayern Munich: Aurreikuspena

Uwe Neuhausen mutilek 1-0 galdu zuten etxetik kanpo azken jardunaldian, Werder Bremenen aurka. Etxekoek 20an baliogabetutako gola izan osteanº VAR minutura, zazpi minutu beranduago beste gol batekin osatu eta markagailuan eutsi zioten azken txanpara arte.

Bien bitartean, Hans-Dieter Flick-en arduradunek 4-3ko garaipena lortu zuten joan den astean etxean Hertharen aurka. Erasoko masterclass batean, Robert Lewandowskik lau golak sartu zizkion egungo Europako txapeldunari. Izan ere, 90+3 jarri zuen irabazlea.rd minutu.

Aurrerantzean, bavariarrak aise dira une honetan munduko talderik onena, eta joan den denboraldiko ekintza heroikoak berriro errepikatzeko gogotsu daude.

Goi mailako esperientziarik gabeko talde igo berriari aurre egiten diote. Eta berehala joko irregularra da.

Gainera, Flick-en gizonek ere aurkari honen aurka h2h errekorra dute nagusi. Emanaldi ezinhobea egiten saiatuko dira, eta, bide batez, Hoffenheimen porrotaren oroitzapena ezabatzen saiatuko dira.

Behaketa horiek kontuan hartuta, Bayern Munichek hiru puntuak ziurtatu beharko lituzke, eta hori ere estiloz.

Arminia Bielefeld vs Bayern Munich: apustu aholkuak

• Bayern Munich -1.5 Asiako Handicap @ 1.60 (3/5)
  • 2,5 gol baino gehiago Bayern Munich taldearentzat 1,60an (3/5).

Jolas gehiagoren bila? dena irakurri Alemaniako Bundesliga Iragarpenak hemen edo joan gure orri nagusira futbol aholkuen orria.

????LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.