💡LEAGUELANE.com-en iturri zuzena. Eguneroko Aholku Errentagarrietarako, bisitatu haien esteka PREMIUM IRAGARKIZUNAK.

Espainiako liga
Eguna: 18ko urriaren 2024a, igandea
17:30ean hasiko da Erresuma Batua / 18:30ean CET
Lekua: Mendizorrotza estadioa (Gasteiz).

Alavesek defentsa sasoian mantentzeko borrokan ari da, eta orain arte bost jardunalditan jasotako sei golak emaitza txarraren erakusgarri dira.

Etxean jokatzea da euren ondasunik handiena eta Athletic Bilbaori etxean 1-0 irabazteak jokalarien morala hobetuko du.

Elx taulako anfitrioien gainetik dago, nahasketan igotako taldea izan arren. Kanpainan forma mistoa erakutsi zuten, hiru saiakeratan forman emaitza posible guztiak lortuz.

Taldea galdu gabe dago azken bi partidetan, ligako egutegiko aurreko jardunaldian Huescaren aurka etxean golik gabeko berdindu ostean.

Buruz buru Alaves vs Elx (h2h)

• Bisitariak azken bost garaipen orokorretatik hiru lortzen ditu.
  • Aurreko partidak golik gabeko berdinketa lortu zuen.
  • Sei partidatan bi taldeek ez dute golik sartu.
  • Azken sei partidetatik bakarra berdindu zen.
  • Etxeko zazpi partidetatik bakarra galdu dute anfitrioiek.
  • Bisitariak huts egin du azken bost bisitetatik hirutan.

Iragarpena Alaves vs Elx

Alvesek zelaian abantaila du jokoan eta kanpainako azken hiru partidetatik bakarra galdu du. Gainera, etxeko taldea denboraldi honetan lortutako lehen liga garaipenetik errekuperatu da eta hurrengo partidan sasoi hori hobetzen saiatuko da.

Elxek azken bi partidetan garaitu gabe daude, baina bere defentsa ahulak nekez jasango ditu 90 minutuz El Gloriosoren erasoak, batez ere forma berrian. Etxeko taldeak azken zazpi h2h etxeko partidetatik bakarra galdu zuen igotako taldearekin.

Estatistika hauetan oinarrituta, denbora osoko etxean irabaztea aukera aproposa dirudi. Dena den, jokalariek hobe dute Alavesek partidaren edozein zati irabazteko laurogeita hamar minuturen buruan. 1,44ko probabilitatearekin, apustulariei etekin duinak irabazteko segurtasun handiagoa bermatzen die.

Gainera, puntuazioen batez bestekoa baxua izan da bi taldeentzat denboraldi honetan. Baina partidak erdibidean ekintzaren bat ikusiko du ziurrenik. 1,5ko probabilitatea duten 1,57 gol baino gehiagorako punta ziurrenik nahikoa izango da gol-eremuaren eskakizunerako.