💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Europæiske Liga
Dato: onsdag den 4. november 2024
Starter kl. 20:00 UK / 21:00 CET
Beliggenhed: Slavutych-Arena (Zaporizhia).

Zorya ligger i bunden af ​​tabellen, uden point indtil videre i denne periode. De vil modtage efter et 1-2-nederlag hjemme til folk som Braga i Europa League. De går hjem efter uafgjort 1-1 ude mod Inhulets for sidste gang i den ukrainske Premier League efter planen.

AEK Athen er en af ​​de mest respekterede klubber i Grækenland, men har endnu ikke scoret point i denne sæson i Europa Leagues gruppespil. Det forrige møde så et 1-2-nederlag hjemme til Leicester i EL-kampen. Holdet kommer på besøg efter en 2-1 hjemmesejr over OFI Kreta i den græske superliga.

Zorya vs AEK Athen Indbyrdes (h2h)

• Værten har endnu ikke fundet nogen græske klubber i nogen større konkurrence.
  • Gæsten har allerede mødt ukrainske klubber to gange, men har ikke vundet nogen af ​​disse kampe.

Zorya vs AEK Athen forudsigelse

I identisk form i gruppe G i Europa Leagues gruppespil vil Zorya have et tæt møde med sin græske modstander, AEK Athen, på kalenderen. Begge hold har tabt to kampe hver i gruppen og har et lignende målforhold, med 1 mål scoret mod 5 indkasserede i byttet.

Opgøret ligger til at være tæt på, og der er ingen tvivl om, at der bliver færre mål i løbet af halvfems minutter, begge holds form taget i betragtning. At spille på baggrund af tabte streaks i turneringen kan være meget tungt for spillere på begge sider.

1,5+ måltavlen vil være tilstrækkelig til målområdekampens behov, da begge hold sandsynligvis vil etablere et rystende forsvar baseret på deres tidligere resultater. Vi kan også forvente nogle mål, da begge hold scorede forud for næste kamp.

Den dobbelte chance til fordel for AEK Athen vil formentlig være det bedste bud for spillere. Grunden til at rodfæste det gæstende hold er mesterskabets overherredømme og dit holds styrke i forhold til hjemmeholdet.