💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: mandag den 14. september 2024
Starter kl. 16:30 UK / 17:30 CET
Mødested: Gazprom Arena (Sankt Petersborg).

Efter at have vundet titlen i sidste sæson, vil Gazprom Arena opleve sammenstødet mellem Zenit og Arsenal Tula i endnu en russisk Premier League i denne sæson.

Langt hvert hold har spillet seks kampe i denne sæson. Med kun ét nederlag indtil videre er Zenit på vej mod endnu en titel i denne sæson. De vil være bagerst i en målløs udekamp mod Lokomotiv Moskva.

I mellemtiden gled Arsenal Tula længere ned i bunden af ​​tabellen. Holdet har kun 5 point i 6 spillet indtil videre, takket være 1 sejr og 2 uafgjorte i den periode. De kommer på besøg efter et planlagt 2-1 hjemmenederlag til Spartak Moskva.

Zenit vs Arsenal Tula indbyrdes (h2h)

• Værten har registreret syv ud af ni samlede sejre.
  • Det forrige møde gav en 0-1 udesejr til Zenit.
  • Begge hold har scoret tre af deres seneste fem kampe.
  • Kun Ă©n af de seneste fem kampe endte uafgjort.
  • Værterne har kun tabt Ă©n gang i seks hjemmekampe.

Forudsigelse af Zenit vs Arsenal Tula

Zenit gled fra toppen af ​​tabellen, da deres løb med fire sejre i træk i starten af ​​sæsonen blev afsporet af et udebanenederlag til Dynamo Moskva.

Efter kun at have tabt én kamp og givet, at de er tilbage på sporet uafgjort siden sidste kamp, ​​vil løverne have fordelen, i det mindste i enhver halvdel af spillet.

Alligevel er Zeniters ikke pĂĄ deres resultattavle, da de kun har scoret 10 ligamĂĄl indtil videre. Dets forsvar forbliver intakt med kun tre mĂĄl indkasseret i samme periode.

Arsenal Tula scorede 6 mål og modtog 8 til gengæld, så ingen BTTS vil være en passende mulighed for spillere sammen med at tippe for mindre end 3,5 mål på halvfems minutter.