💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: Søndag den 1. november 2024
Starter kl. 20:00 UK / 21:00 CET
Beliggenhed: Ceramic Stadium (Villareal).

Efter blot at have tabt én af deres syv ligakampe indtil videre i denne sæson, er Villarreal i god form i La Liga forud for søndagens opgør.

Værterne har taget 12 point fra tre sejre og uafgjort hver på deres kalender indtil videre.

Han vil modtage efter en målløs uafgjort på udebane med oprykkerne Cádiz, for sidste gang i ligaen.

Real Valladolid er faldet til bunden af ​​tabellen med en række på hinanden følgende sejre i denne sæson.

Fire af deres syv sejrsløse streaks er endt med på hinanden følgende nederlag, og de er i ligaen med tre point fra tre uafgjorte hidtil i denne sæson.

Holdet besøger holdet med et hjemmenederlag, med 0-2, mod CD Alavés, i den sidste ligakamp på kalenderen.

Ansigt til ansigt Villarreal vs Valladolid (h2h)

• To af de seneste tre kampe endte uafgjort.
  • Værten har noteret tre af de seneste fem samlede sejre.
  • Begge hold har kun scoret i et af deres seneste fem møder.
  • Det forrige møde resulterede i uafgjort 1-1.
  • Den besøgende har kun haft succes pĂĄ et af de seneste fire besøg.

Villarreal vs Valladolid Forudsigelse

Villarreal har en serie på fire kampe uden at tabe i ligaen, med skiftende sejre og uafgjorte. Værterne er ni point foran gæsterne i denne sæsons stilling. Med modstanden i bunden af ​​tabellen er der ingen tvivl om, at kampen er ved at blive til en hjemmesejr på fuld tid.

Hjemmeholdet nyder godt af hjemmebanefordel i kampen, og en serie af fire på hinanden følgende hjemmesejre i alle større turneringer på kalenderen vil hjælpe hjemmeholdet med at udnytte deres fordel. I de seneste fem hjemmekampe har begge hold dog scoret på halvfems minutter.

I mellemtiden har Valladolid ikke vundet nogen af ​​deres kampe på kalenderen i deres seneste syv ligakampe. Gæsten har kun vundet én sejr i de seneste ti udekampe i kampagnen. Efter at have præsteret så dårligt på udebane, burde Pucela ikke udgøre en trussel for værterne.

Ifølge statistikken vil en hjemmesejr på fuld tid sandsynligvis være spillernes bedste bud på kampen. Desuden vil rådet til Villarreal om at vinde en af ​​kampens halvlege også komme til nytte for at få ordentlige udbytter fra kampen.