💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: Lørdag den 3. oktober 2024
Starter kl. 20:00 UK / 21:00 CET
Mødested: Mestalla Stadium (Valencia).

Valencia har vist blandet form i starten af ​​denne nye sæson. Og på hjemmebane er flagermusene ubesejrede i begge kampe i denne sæson.

Det forrige møde var på udebane og besejrede Real Sociedad med en scoring på 0-1. Det var deres anden sejr i fire kampe sidste gang i showet.

Betis startede sæsonen med to sejre i træk med hver et clean sheet. Deres første kamp var på udebane, og de slog Alaves med 0-1 i den kamp.

De vandt en hjemmekamp senere, men så var det to lige nederlag til de store grønne. Holdet kommer på besøg efter et 3-0-nederlag på udebane mod Getafe, sæsonens sidste gang.

Valencia vs Real Betis indbyrdes (h2h)

• Værten har noteret fire af de seneste fem samlede sejre.
  • Det forrige møde gav en 2-1 hjemmesejr til Bats.
  • Begge hold har scoret i fire af deres seneste fem kampe.
  • Kun Ă©n af de seneste fem ligakampe endte uafgjort.
  • Værterne er ubesejrede pĂĄ hjemmebane i fire kampe.

Valencia vs Real Betis Forudsigelse

Mestalla Stadion vil opleve endnu et show, når flagermusene møder Real Betis i midten. Sidstnævnte havde kun succes én gang i deres sidste ni h2h-møder. Ud fra dette kan vi antage, at hjemmeholdet med hjemmebanefordel sandsynligvis vil være favorit til at vinde.

Valencia udnytter feltet og har kun tabt til Betis én gang hjemme siden 1990. I den lange periode gjorde gæsterne alt, hvad de kunne, men havde aldrig held. Da de er på tabsrække, ser det heller ikke ud til at ændre sig i deres næste kamp.

For at være på den sikre side, vil den dobbelte chance, Valencia favoriserer i kampen, sandsynligvis være det bedste bud for spillere til at tjene ordentlige afkast. Derudover kan vi forvente nogle mål i kampen, da begge hold har scoret i de sidste to kampe hjemme for Bats.

Baseret på disse statistikker vil tippet over 1,5 mål sandsynligvis komme til nytte. Derudover vil tippet til BTTS også følge fra målfeltet, da begge har en god sandsynlighed i de halvfems minutter i Valencias felt.