💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Tyskland – Bundesliga
Dato: Lørdag den 24. oktober 2024
Starter kl. 14 UK / 30 CET
Mødested: Stadion An der Alten Försterei.

Iron Ones har fået en positiv start på kampagnen i denne sæson. De tabte den første kamp mod Augsburg, men har været ubesejrede lige siden, og det lykkedes endda at spille uafgjort med Borussia Mönchengladbach.

Brasilianerne fra Breisgau har også lignende statistik at vise i 2024-21, og de har også haft nogle hårde kampe undervejs. De skulle møde folk som Wolfsburg og Dortmund i denne første fase af kampagnen.

Alligevel har begge hold gjort det rimeligt godt indtil videre og vil nærme sig dette sammenstød med den hensigt at få mest muligt ud af det.

Fremadrettet endte de fleste h2h-opgør mellem de to med mål fra begge hold. Og det ser ud til, at det samme skulle ske i weekenden.

Union Berlin vs Freiburg: Indbyrdes (h2h)

• Det sidste opgør endte med, at Christian Streichs mænd vandt med 3-1 pĂĄ hjemmebane.
  • Seks ud af syv tidligere møder havde tre eller flere mĂĄl.
  • PĂĄ dette spillested undlod værterne ikke en eneste gang at score i en ligakamp.
  • I de seneste fire ĂĄr er en kamp kun en gang endt mĂĄlløs for begge hold.

Union Berlin vs Freiburg: Forudsigelse

Uri Fischers anklager trak 1-1 på udebane på den sidste dag af kampen mod Schalke. Efter en målløs første halvleg gav gæsterne første blod med et mål tidligt i anden. Det lykkedes dog værterne at passe uafgjort i 70'erneº minut.

Imens spillede brasilianerne fra Breisgau uafgjort 1-1 hjemme mod Bremen.

Fremover har Iron Ones scoret fire eller flere mål i to af deres tidligere tre kampe og har scoret i 18 af deres seneste 20 samlede kampe. På hjemmebane har han også scoret mål i 22 af sine seneste 24 optrædener.

PĂĄ den anden side scorede deres modparter mĂĄl i 13 af de sidste 15 kampe i alt, og scorede i alt 13 mĂĄl i blot de sidste fire kampe.

Desuden har hvert h2h-opgør siden 2004 haft tre eller flere mål, og på dette stadion har ingen af ​​holdene formået at score kun én gang i hele deres h2h-historie.

Med disse statistikker i tankerne kan du forvente, at begge holds mål kommer denne lørdag.

Union Berlin vs Freiburg: væddemålstips