Swansea – Millwall statistik

Bwin tips og forudsigelserSwansea - Millwall forudsigelser

Swansea – Millwall tips og odds. 3. oktober, 15:00 ENGLAND: Mesterskab – 4. runde.

• Swansea City startede deres ligakampagne ubesejret i tre kampe (G2, L1) og har endnu ikke lukket et mål ind. De er også den eneste klub i ligaen, der endnu har modtaget et gult kort, og med fem af deres seneste seks kampe i H2H mod Millwall, der har scoret under 2,5 mål, kan de understrege i en række forskellige målinger.
  • I sidste sæson scorede Swansea kun to hjemmemål i ligaen ud over det 75. minut, men havde også det næstflest (sammenlagte) antal uafgjorte i hjemmekampe (13). Deres 'målspredning' på hjemmebane er alligevel moderat, hvor Swansea har indkasseret 2+ mål kun én gang i 15 lokale ligakampe, men scoret 3+ mål kun to gange.
  • Samlet set har Millwall været svære at slå i nogen tid, idet de kun har tabt fire af deres tidligere 18 ligakampe (G7, D7, L4), hvor kun fire har set over 2,5 mål. Derudover er Millwall-boss Gary Rowett personligt glad for at møde Swansea og undgå nederlag i deres tidligere tre H2H-opgør (G2, D1), hvor begge vandt 1-0.
  • 'Lions' har vundet fem af deres seneste ni udebanekampe (G5, D2, L2), og de syv vundne/uafgjorte kampe har efterladt et clean sheet. Selvom de ofte vinder tætte kampe, har deres seneste fem nederlag i ligaen på udebane i gennemsnit været på relativt høje 4,20 mål pr. kamp.
  • Spillere at se: Swansea har vundet deres seneste fem hjemmeligakampe, hvor Andre Ayew har scoret, inklusive fire mål efter 60 minutter.
  • Millwalls Jed Wallace har scoret i på hinanden følgende ligakampe for sin klub, mens syv af hans sidste ni ligamål er kommet i udekampe.
  • Nøglestatistik: Sidste sæson indkasserede Millwall færrest udebanemål i den øverste halvdel af divisionen (i gennemsnit 0,30 pr. kamp).
Heads-up kamp: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2