Stoke – Brentford forudsigelser og tips

Bwin tips og forudsigelserStoke – Brentford forudsigelser

Stoke – Brentford tips og odds. 24. oktober, 15:00 ENGLAND: Mesterskab – 7. runde.

Forhåndsvisning af Stoke v Brentford

• Stoke City viser en vis robusthed under Michael O'Neill, efter at have trukket tre ud af ét nederlag i deres seneste tre kampe. På trods af at Stoke har holdt ti mål hjemme siden O'Neills ankomst, har Stoke scoret præcis to mål i seks hjemmekampe i samme periode to gange i denne sæson.
  • Med værterne, der vandt 1-0 i den tilsvarende kamp mellem dem i sidste sæson, har hver af Stokes sidste fire hjemmeligasejre, efter at have holdt et clean sheet, set afgørelsen komme før HT. Potters' sag er yderligere forstærket af en stærk sejrsrate på 60 % i lokale ligakampe, der er indgået som outside bets siden starten af ​​2019/20.
  • Efter at have scoret to eller flere mål i 70,0 % af deres ti optrædener i alle turneringer indtil videre (90 minutter: G5, L3, L2), ligner Brentford værdige modstandere. Desuden scorede Brentford deres første i fire på hinanden følgende kampe, hvilket yderligere tilføjede det faktum, at 72,73% af de sidste 11 H2H'er i alle turneringer har produceret under 2,5 mål i alt.
  • Brentford nyder en serie af fire kampe ubesejret i alle turneringer, men du vil vide, at de ikke har skadet Stoke i nogen af ​​deres historiske 13 H2Hs siden 1936 (D4, L9) og tabte i fire af deres sidste fem ture til Ceramics. Derudover har den besøgende manager Thomas Frank set sit hold tabe med et måls margin på tre af deres sidste fem udebanedage.
  • Spillere at se: Stokes Nick Powell har scoret i to af sine seneste tre ligakampe, og efter at have scoret for nyligt et hovedstød, vil du vide, at Brentford indkasserede et hovedstød sidst.
  • Brentfords Ivan Toney har scoret i fire på hinanden følgende ligakampe og har scoret en halv-double i hver af sine sidste tre kampe.
  • Hot stat: Siden august 2019 har hver af Stokes sidste ni liga-nederlag set dem lide efter præcis en time.
Heads-up kamp: STOKE – BRENTFORD
18.07.20 CHA Prime Brentford 1: 0
01.04.20 FAC Brentford Prime 1: 0
21.09.19 CHA Brentford Prime 0: 0
01.12.19 CHA Brentford Prime 3: 1
11.08.18 CHA Prime Brentford 1: 1