💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Danmark – Superligaen
Dato: mandag den 2. november 2024
Starter kl. 18:00 UK / 19:00 CET
Sted: Sydbank Park (Haderslev).

SoenderjyskE er tæt på at ramme toppen af ​​diagrammet for denne periode, som den ser ud. De har scoret 13 point i 6 ligakampe indtil videre. Værterne er på fire kampe ubesejret efter en 1-2 udesejr mod Randers sidst på programmet.

AGF er faldet til en femteplads i tabellen med den anden Superliga-toer i sidste sæson kun 2 point efter værterne. Deres fem kampes ubesejrede sæsonløb sluttede med et 1-0 hjemmenederlag til FC København i sidste kamp.

SønderjyskE vs AGF Aarhus Head to Head (h2h)

• Udeholdet har været ubesejret i ni kampe.
  • Kun tre af deres seneste ti møder endte uafgjort.
  • Det forrige møde gav Aarhus en hjemmesejr på 4-2.
  • I to af de seneste tre kampe scorede begge hold.
  • Hjemmeholdet har ikke vundet hjemme i fire kampe.

SønderjyskE vs AGF Aarhus Forudsigelse

SonderjyskE fik en ordentlig start på den nye udgave af den danske Superliga. De vil forsøge at bygge videre på deres to-spils sejrsrække i kampagnen. Hjemmeholdet nyder godt af hjemmefordel og, efter at have tabt én ligakamp i denne sæson, ser de godt ud til deres næste kamp.

AGF er ikke langt bagud, bortset fra at være fanget i bunden af ​​ligaen. Deres ubesejrede løb blev afkortet i deres tidsplan, men udeholdet skulle snart komme tilbage. Da det var hans eneste nederlag i sæsonen indtil videre, vil David Nielsen have tid til at vinde sit hold tilbage fra det nederlag.

Det er vigtigt at pointere, at Aarhus er ubesejret i de seneste ni h2h-kampe med hjemmeholdet i den generelle rekord. Selv i de sidste fire besøg har de hvide bevaret deres gode form.

Derfor er den dobbelte chance til fordel for AGF sandsynligvis det bedste bud for spillere. Vi kan forvente, at begge sider finder bagsiden af ​​nettet om halvfems minutter, så en BTTS vil også være praktisk.