💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Europæiske Liga
Dato: onsdag den 4. november 2024
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Beliggenhed: Yeni 4 Eylul Stadyumu (Sivas).

Det bliver kampen om de sidste indbyggere i gruppe I i EL-gruppespillet, når Sivasspor og Qarabag møder op i Sivas. Efter at have tabt begge deres turneringskampe i starten af ​​denne periode, har begge hold endnu ikke hentet point.

Sivasspor bliver vært efter at have tabt en hjemmekamp til M. Tel Aviv i det forrige EL-møde. I mellemtiden kommer Qarabag på besøg efter et hjemmenederlag på 1-3 til Villarreal for sidste gang på programmet. Forvent en langsom kamp i det næste opgør på onsdag.

Sivasspor vs Qarabag Indbyrdes (h2h)

Landsholdene har ikke mødt hinanden før i nyere tid, og heller ikke nogen klub fra modstanderlandene.

Forudsigelse Sivasspor vs Qarabag

Kampen ser livløs ud, da begge hold er på tilbagegang i deres Europa League-form i denne sæson i gruppespillet. Vi kan dog forvente, at konfrontationen vil producere mindst to mål på halvfems minutter.

Her er hvorfor; Sivasspor er sejrsløse i deres sidste fire møder og har kun scoret et af disse nederlag på kalenderen. Det mål kom i EL-kampen, hvilket tyder på, at værten måske finder bagsiden af ​​nettet uden for den hjemlige liga.

Derudover kæmper Qarabag også i ligaen, og at spille på udebane vil være en dobbelt belastning for Gurban Gurbanov. Det aserbajdsjanske kontingent indkasserede kun ét mål sidste gang i turneringen, men scorede 3 mål mod Legia tidligere i kampen.

Baseret på disse statistikker vil tippet over 1,5 mål sandsynligvis være det næstbedste bud for spillere til at give et anstændigt afkast. Ingen væddemålstrækning hos Sivasspor vil sandsynligvis være en anden passende mulighed for spillere på kampen.