💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

UEFA Champions League
Dato: onsdag den 28. oktober 2024
Starter kl. 20 UK
Mødested: Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla.

Sevilla gæster Ligue 1-holdet Rennes onsdag med det formål at afslutte en række nederlag i både Cuppen og Ligaen.

Andalusiens mest populære hold har på det seneste underpræsteret i La Liga, mens deres Champions League-åbning mod Chelsea FC ikke var så slem, da de vendte tilbage fra London med et point på lommen.

Der er gået næsten en måned, siden Sevilla sidst vandt. Sejren her ville have stor betydning for værterne, og øjeblikket er glimrende i betragtning af, at det franske hold går igennem en svær periode. Hjemmesejren er i øjeblikket prissat til 1,50.

Kan den sejrsfri række ende denne onsdag hjemme mod Rennes?

Indbyrdes Sevilla vs Rennes

Det vil være første gang, at Sevilla møder Rennes i historien.

Sevilla vs Rennes Forudsigelse

Træner Lopetegui er ikke tilfreds med formen på sin offensive linje. Sevilla har kun scoret ét mål i deres seneste fire kampe i alle turneringer. Dette er ekstremt lavt i betragtning af kvaliteten af ​​deres angribere som De Jong, Munir, Idrissi eller En Nesyri.

Ivan Rakitics tilbagevenden er en stor fordel, da han og Suso ofte kontrollerer midtbanen og skaber muligheder for hinanden.

Det var dog ikke tilfældet i sidste weekend, da de tabte til Eibar 1-0 på dette spillested. Det nederlag bragte Sevilla til 13. pladsen med kun syv point fra fem kampe. Sidste uges målløse uafgjorte kamp mod Chelsea ses som en solid start på UCL's nye kampagne.

Rennes havde meget højere forventninger siden deres første Champions League-opgør i sidste uge mod Krasnodar.

Det franske hold skabte sĂĄ mange chancer og spillede godt samlet, men det lykkedes ikke at sikre de tre point. Russerne forblev stort set pĂĄ egen banehalvdel i det meste af kampen og var heldige at score et mĂĄl i anden halvleg.

Rennes klarer sig meget godt i Ligue 1 og indtager tredjepladsen med 15 point fra otte point. Vi tror dog ikke på, at de vil undgå at tabe i Andalusien. Vi forventer en tæt kamp med få mål i Sánchez Pizjuan.