💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: Lørdag den 26. september 2024
Start kl. 16 UK / 17 CET
Sted: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Denne kamp vil helt sikkert blive et interessant skue, da to hold tæt på toppen af ​​Ligue 1 møder hinanden.

Saint Etienne og Rennes forbliver ubesejrede, begge har vundet 3 kampe og uafgjort 1 til 10 point hver og ligger i øjeblikket på henholdsvis 1. og 2. pladsen. Så det bliver meget spændende at overvære denne kamp lørdag eftermiddag.

Saint Etienne tabte sæsonens første point ude fra Nantes i sidste weekend, hvor kampen endte 2-2, men hjemme har de en rekord på 100 %, hvor de allerede har slået Strasbourg og Lorient.

Rennes ville gå i toppen af ​​ligaen med en sejr, så han har al den motivation, han har brug for. Holdet kommer til denne kamp med en sejr i de sidste 3 sejre i træk, og den sidste kamp endte med en 2-1 sejr over Monaco, et imponerende resultat.

PĂĄ udebane slog Rennes Nimes og rejste uafgjort med Lille. De har allerede scoret 5 mĂĄl pĂĄ udebane.

Saint-Etienne mod Rennes: indbyrdes kamp

• I sidste sæson endte denne ligakamp 1-1.
  • Rennes har ikke vundet i Saint Etienne siden 2011.
  • Seks af de seneste ti Ligue 1-møder mellem klubberne er endt uafgjort.
  • I 5 af de seneste seks kampe scorede begge hold.

Saint-Etienne vs Rennes: Forudsigelse

De to klubber står over for deres hårdeste kampe i sæsonen, og bekymringen er, at de kan aflyse hinanden. Men der kan være en decideret vinder i anden halvleg, når benene bliver trætte.

Derfor vil vi godkende pauseresultatet uafgjort og for flere mål i 2. halvleg. Begge klubber vil spille meget tæt på brystet og åbne op og tage risici, efterhånden som kampen skrider frem, vi skulle se en meget spændende kamp, ​​hvor ingen vil give efter.

Saint-Etienne vs Rennes: væddemålstips:

• Halvtid: uafgjort pĂĄ 1,91 (10/11)
  • Mest scorende halvdel: 2. halvleg pĂĄ 2,10 (11/10)
  • Topscorer nĂĄr som helst: Serhou Guirassy (Saint Etienne) pĂĄ 3,00 (2/1).

Leder du efter flere spil? læse alt Franske Ligue 1 forudsigelser her eller spring til vores hovedside side med fodboldtips.

????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.