Sacavenense x Sporting: Se, hvor du kan SE den portugisiske Cup LIVE

Sporting skal møde Sacavenense i det Mandag den 23. kl. 18 (Brasília-tid), i Jamor Nationalstadion, i Oeiras – Lissabon, for 3. runde af Portugal Cup. Kampen bliver streamet af SPORTTV i Portugal klokken 22:15.

Sporting i toppen af ​​det portugisiske mesterskab, Sporting åbner mandag den 23. november, en anden kampfront. Den får sin debut i 2024/2024-udgaven af ​​den portugisiske Cup

Sporting scorede to mål i de sidste par kampe, begge 4-4. Den første, i Lissabon, mod Tondela, placerede ham i toppen af ​​det portugisiske mesterskab. Den anden, ude fra hjemmet, mod Vitória de Guimarães, udvidede deres fordel. Han har 19 point (seks sejre og en uafgjort). Der er fire mere foruden Braga og Benfica, deres nærmeste forfølgere.

Den overventede start gav fans håb om at vinde en titel, der ikke var sket siden 1999/2000-sæsonen. Sporting har aldrig vundet det portugisiske mesterskab i det XNUMX. århundrede. Det er naturligvis stadig for tidligt til det, især når man tager de høje investeringer i betragtning, nemlig fra Benfica, men også af Porto i signinger.

Alviverde har dog eksklusiv dedikation til lokale turneringer, da han ikke formåede at kvalificere sig til Europa League. Han faldt til LASK Linz fra Østrig i den sidste runde af kvalifikationen. Siden har han ikke tabt. Der var fem sejre og et tab.

Sacavenense vs Sporting: hvor du kan se, planlægge, planlægge og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.