💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

England – Mesterskab
Dato: onsdag den 4. november 2024
Starter kl. 19:45 UK / 20:45 CET
Mødested: Aesseal Stadium New York (Rotherham).

Rotherham United har en blandet form i ligaen med 4 nederlag allerede fra ni ligamøder. Kun to af de fem ubesejrede kampe var back-to-back-sejre. De vil være værter efter et 1-0-nederlag på udebane til folk som Stoke City i kampagnekalenderen.

Luton har kun haft ét nederlag i deres seneste tre ligakampe, men har tabt og vundet fire i hver af deres ni ligakampe i denne sæson. Holdet er fire point foran værten og kommer på besøg efter et 3-0 hjemmenederlag til Brentford i den foregående kamp.

Rotherham vs Luton Indbyrdes (h2h)

• Værten noterede tre ud af fire samlede sejre.
  • The Millers har kun tabt et af deres seks møder siden 2000.
  • Det forrige møde i 2009 gav Luton en 3-0 hjemmesejr.
  • Begge hold har scoret i to af deres seneste tre kampe.
  • Hattemagerne har savnet alle deres besøg pĂĄ dette sted siden 2000.

Rotherham vs Luton Forudsigelse

Holdene stod sidst over for hinanden i 2009, hvor de spillede en League Two-kamp og to FA Cup-kampe i deres 2 timers historie. Det er vigtigt at fremhæve, at de sammenlagte hold scorede i gennemsnit 4,3 mål i disse kampe. Så vi kan forvente nogle mål om halvfems minutter.

Desuden har Rotherham scoret 8 mål i deres ni optrædener indtil videre i denne sæson. Hattemagerne er ikke langt bagud, da de scorede 7 mål i samme periode. Begge hold lukkede 10 mål ind hver, hvilket viste rystende forsvar for begge hold, der gik ind til pausen.

Baseret på denne statistik vil vipning af mere end 1,5 mål sandsynligvis tjene som en passende målområdemulighed for anstændige afkast. Den dobbelte chance, der favoriserer byen Luton, vil formentlig være det bedste bud for spillere, da det er oprykkerne, der organiserer kampen.