💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Europæiske Liga
Dato: onsdag den 4. november 2024
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Mødested: Stadion HNK Rijeka (Rijeka).

Efter at have tabt begge møder i Europa League-gruppespillet i denne sæson, viser Rijeka lidt håb om at nå slutspillet. Det forrige møde var på udebane, og de tabte til Alkmaar med en 4-1 på måltavlen.

Napoli vendte tilbage fra deres tidlige gruppespilsnederlag til Alkmaar med en udesejr sidste gang i Europa League-kampen. Sejr over folk som Real Sociedad ved det sidste besøg vil højst sandsynligt booste rejsendes moral.

Indbyrdes kamp mellem Rijeka og Napoli (h2h)

• Værterne har mødt italienske hold fire gange før og kun vundet én gang.
  • Det sidste opgør var mod AC Milan i 2017, hvor de vandt 2-0.
  • RJK holdt to clean sheets i deres fire møder med klubber fra modstanderlandet.
  • Den besøgende vil have det første møde med en kroatisk klub i enhver større konkurrence.

Rijeka vs Napoli forudsigelse

Der er ingen tvivl om, at gæsterne har flere chancer for at vende kampen til deres fordel. Napoli har et stærkere hold end værten og er også fra en mere konkurrencedygtig liga end denne. Derudover byder hjemmeholdets dårlige form gæsterne velkommen til en let sejr i de halvfems minutter.

Rijeka har en taberrække på tre kampe i alle større konkurrencer på sin kalender. To af disse nederlag efterlod værterne uden at indkassere mål i kampene. I mellemtiden er Napoli på udebane efter et 2-0-tab hjemme til folk som Sassuolo i Serie A.

Kampen lover ikke en stor målscorer, da begge kampe i Napolis program stod på 1-0 trods resultatet. Forslaget under 3,5 mål er nok det bedste bud, da den forventede score er 0-2 til Napoli ved slutfløjt.

Deres forsvar er også stærkt, da de holdt stand mod spanierne sidste gang. -1 handicap-sejr på udebane til Napoli er også en passende mulighed for spillere. Hvad mere er, vil Napoli-sensationen Dries Mertens sandsynligvis stå bag handlingen når som helst om halvfems minutter.