Reims – Strasbourg forudsigelser, forudsigelser og tips

Bwin tips og forudsigelserReims – Strasbourg forudsigelser

Reims – Strasbourg Tips og odds. 1. november kl. 15. FRANKRIG: Ligue 1 – runde 9.

Forhåndsvisning af Reims – Strasbourg

• Reims' syv kampe sejrsløse løb i Ligue 1 (L1) (D2, L5) sluttede endelig, da de sidste gang slog Montpellier 4-0 i det, der ikke kun var deres første sejr i kampagnen, men også deres højeste top. Flyvesejr i klubbens historie! Det resultat fastholdt også en nylig tendens, da det første mål kom inden for de første 20 minutter af Reims' sidste fem ligakampe.
  • Men på trods af den eftertrykkelige sejr har scoring været et problem for Reims på hjemmebane, og de har efterfølgende scoret under 1,5 mål pr. hold i 14 af deres seneste 15 hjemmeligakampe (G4, L6, L5). Disse offensive problemer, som til dels er ansvarlige for tre på hinanden følgende hjemmenederlag i L1, har nu 'Les Rouges et Blancs' på randen af ​​en uheldig ny rekord, da de aldrig har tabt fire på hinanden følgende hjemmekampe i topkategorien.
  • Når Strasbourg rejser hertil, kan du forvente en vinder, da de er et af kun tre L1-hold, der endnu ikke har trukket (W2, L6). En 3-0 udesejr i deres sidste udspil i Division One var dog bemærkelsesværdig, da deres seneste fire ligakampe nu har set dagens sejrrige hold overtage HT's føring.
  • En gentagelse af den sejr vil kræve en god start, da Strasbourg kun har vundet en af ​​deres seneste 34 udeligakampe, hvor de indkasserede først (W1, D7, L26). De har tydeligvis arbejdet på defensiv soliditet fra starten, efter at have holdt et rent bord i første halvleg i tre af L1's fire udebaneture i denne periode.
  • Spillere at se: Boulaye Dia skrev historie for sidste gang ved at blive den første Reims-spiller til at score 3+ mål i en L1-kamp siden Santiago Santamaría i 1978.
  • Ludovic Ajorque (STR) var kampens topscorer i sine to udekampe i denne sæson.
  • Sejrsrække: Én straf i Strasbourgs seneste fem udekampe i L1.
Indbyrdes kampe: REIMS – STRASBOURG
02.09.20 L1 Strasbourg Reims 3: 0
01.07.20 COU Reims Strasbourg 1: 0 (0: 0)
18.08.19 L1 Reims Strasbourg 0: 0
04.03.19 L1 Strasbourg Reims 4: 0