💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

UEFA Europa League
Dato: torsdag den 29. oktober 2024
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Mødested: Stadion Rajko Mitic (Beograd).

Crvena Zvezda går ind i EL-spillet med en tre-kamps sejrfri række i de bedste konkurrencer på deres kalender. De har ikke scoret et mål i deres seneste to møder og vil være værter for en målløs uafgjort hjemme mod Javor i den serbiske Superliga.

Liberec har været i god form på det seneste med tre sejre i træk på deres kalender, inklusive to EL-kampe. De har holdt nullet i deres seneste tre sejre. De blå-hvide kommer på besøg efter en 1-0 hjemmesejr over Gent i EL's tidligere kamp på kalenderen.

Indbyrdes Red Star Beograd mod Slovan Liberec (h2h)

• Holdene mødtes to gange i UEFA Cuppen 2006.
  • Gæsten vandt begge kampe med resultaterne 2-0 og 1-2.

Forudsigelse Red Star Beograd vs Slovan Liberec

Crvena Zvezda har ikke tabt hjemme i 16 kampe i træk i kalenderen for alle turneringer, efter at have vundet i 12 af dem på trods af at have en -1 ulempe, hvilket viser, at hjemmeholdet har udnyttet fordelen på banen.

Det er vigtigt at fremhæve, at han scorede det første mål i 12 af disse kampe. Desuden har Red Star holdt nullen før pausen i otte på hinanden følgende UEL-hjemmekampe på deres tidsplan.

Ud fra denne statistik kan vi forvente, at hjemmeholdet har en halv fordel på halvfems minutter. Derfor er rådet til Crvena Zvezda om at vinde den ene eller den anden halvdel af kampen nok det bedste bud for spillere.

Vi kan dog ikke støtte Red Star for at øge deres fordel indtil sidste fløjt. Værten jagter en sejrsfri streak på skemaet. Desuden vil Liberec varme op med en tre-kamps sejrsrække.

De blå-hvide har kun tabt tre af UELs ti udekampe i konkurrencen. Med denne gode form på udebane har Slovan en god chance for at få noget ud af kampen.

Derfor vil den dobbelte chance, der favoriserer Slovan Liberec, sandsynligvis være en passende mulighed for spillere.