💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

den spanske liga
Dato: Søndag den 18. oktober 2024
Starter kl. 20:00 UK / 21:00 CET
Mødested: Benito Villamarin Stadium (Sevilla).

Betis er på en stram række i denne sæson og dukkede op igen i den sidste kamp efter to på hinanden følgende nederlag i deres program. De har tre sejre fra deres seneste fem ligakampe.

Det forrige møde var på udebane og besejrede Valencia med 0-2. Hjemmeholdet scorede indtil videre 7 mål i kampagnen og lukkede 6 ind i samme periode.

Real Sociedad vil have en lille fordel i denne henseende, efter at have scoret 7 mål og kun modtaget 2 mål til gengæld i samme periode. Dette viser, at værten har et mere rystende forsvar end den rejsende side.

Med kun ét nederlag i deres fem kampe indtil videre i denne sæson, vil La Real komme på besøg efter en 3-0 hjemmesejr over folk som Getafe i den sidste kamp på kalenderen.

Indbyrdes Real Betis vs Real Sociedad (h2h)

• Kun to af de seneste fem kampe endte uafgjort.
  • Det forrige møde gav en 3-0 hjemmesejr til Beticos.
  • Begge hold har scoret i tre af deres seneste fem kampe.
  • La Real har noteret tre af deres seneste fem samlede sejre.
  • Værterne er ubesejrede i deres seneste fire hjemmekampe.
  • Gæsten scorede ikke et mĂĄl i de fire tidligere besøg.

Forudsigelse Real Betis vs Real Sociedad

Der er ikke den store forskel på formen på de to hold i denne periodes kampagne. Deres scoringsrække ligner den anden, bortset fra det rystende værtsforsvar i midten. Men at spille hjemme med feltfordelen vil hjælpe dem med at forberede et bedre forsvar til næste kamp.

Kampen tegner til at blive et actionfyldt opgør på Sevilla-banen på søndag. Vi kan forvente, at begge hold finder bagsiden af ​​nettet i løbet af halvfems minutter med deres stærke form. At lukke hornene efter en sejr i den foregående kamp vil også forbedre moralen hos spillerne på begge hold.

Derfor vil et BTTS-tip sandsynligvis være en passende mulighed for kampvæddere. Værten udnytter terrænet i spillet. Derudover har de grønne fastholdt en ubesejret række med et clean sheet i de seneste fire h2h-kampe med La Real.

Derfor er vi forpligtet til at støtte hjemmeholdet for at skabe flere muligheder i kampen. Den dobbelte chance, der favoriserer Betis, vil sandsynligvis være det bedste bud for spillere til at få et anstændigt afkast fra kampen.