Porto x Tondela: LIVE [HD]: Se, hvor du kan SE Liga NOS LIVE

Porto skal møde Tondela i det Lørdag (05) kl. 17 (Brasília-tid), i Dragao Stadion i Porto, for den 9. dag af Premier League NOS. Kampen bliver streamet af ESPN og SPORT TV i Portugal klokken 21:30.

Med Champions League-missionen gennemført, kan Porto nu rette opmærksomheden mod det portugisiske mesterskab.

Tirsdag den 1. december, også på Estádio do Dragão, bekræftede Porto deres kvalifikation til ottendedelsfinalen i Champions League med en dag i forvejen ved at fastholde uafgjort på XNUMX-XNUMX med Manchester City. Resultatet var godt, men præstationen var det ikke. Klubben spillede som et lille hold. Producerede kun to afslutningsmuligheder i løbet af kampen. Kun én af dem ramte målet.

Han slap for nederlag takket være Manchester Citys skudfejl, som skabte 19 skudmuligheder. Fem af dem gik til det portugisiske mål. Men de formåede ikke at slå nettet. Men selvom de tabte, ville Porto kvalificere sig, da Olympique de Marseilles sejr over Olympiacos (2-1) i den anden afgørende kamp ville garantere deres plads i næste fase af turneringen.

Porto skal dog helt sikkert producere mere for at sætte tre point på deres konto i lørdagens kamp. Du kan ikke engang tænke på et andet resultat. Med 16 point (fem sejre, en uafgjort og to nederlag) indtager den en beskeden fjerdeplads på ranglisten. Det er seks point efter Sportings leder. Som hovedregel er ydelsen overlegen. Det har den næstbedste kampagne i rangeringen af ​​ejendomsejere. Af de 12 point, der er omstridt i kolonnen, vandt et ni (tre sejre og et nederlag) efter at have scoret ni mål og lukket fem ind.

Porto x Tondela: hvor du kan se, planlægge, programmere og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.