Porto x Nacional LIVE [HD]: Se, hvor du kan SE Liga NOS LIVE

Porto skal møde Nacional i det Søndag (20), 17:00 (Brasília-tid), i Estádio do Dragão, i byen Porto, for den 10. dag af Premier League NOS. Kampen bliver streamet af Fox Sports e SPORTTV i Portugal klokken 20:00.

Med missionen gennemført i pokalturneringerne, spiller Porto igen søndag den 20. om det portugisiske mesterskab.

Porto tog en kort 'ferie' periode fra det portugisiske mesterskab. Der var tre kampe efterfulgt af andre konkurrencer. De vandt alle. Den første, en ren formalitet. Han scorede 2-0 på Olympiacos, fra Grækenland, og fuldendte netop tabellen for sidste runde af Champions Leagues gruppespil. Han var allerede sikret i ottendedelsfinalen som nummer to i gruppen. Han vil genoptage tvisten i turneringen i februar mod Juventus.

De næste to kampe var dog liv og død. I den portugisiske pokal sikrede han sig sin plads i ottendedelsfinalen ved at score 2-1 mod Tondela. Nu afventer han definitionen af, hvem der bliver hans næste modstander. Onsdag den 16. fik han også på Estádio do Dragão sin debut i den portugisiske ligacup. Til kvartfinalerne gentog mållinjen med Paços de Ferreira som rival.

Det portugisiske mesterskab er der, hvor det har givet større vanskeligheder. Med 19 point (seks sejre, en uafgjort og to nederlag) startede han striden i tiende runde og indtog tredjepladsen i klassementet. Fire point under Sporting, leder. Som rektor har den dog den bedste præstation i Primeira Liga. Af de 15 point, der er omstridt i kolonnen, vandt et 12 (fire sejre og et nederlag) efter at have scoret 13 mål og lukket otte ind.

Porto x Nacional: hvor du kan se, planlægge, programmere og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.

FC Porto er vært for Nacional i en kamp for 10. runde af Liga NOS. Dette er Sérgio Conceiçãos valg til kampen.

Eleven FC Porto: Marchesín; Nanu, Mbemba, Diogo Leite og Zaidu; Otávio, Uribe og Sérgio Oliveira; Tecatito, Taremi og Marega.

Udskiftede: Diogo Costa, Sarr, Manafá. Fábio Vieira, Grujic, Luis Díaz, João Mário, Toni Martínez og Evanilson.

ELEVEN NATIONALE: Daniel Guimaraes; Rúben Freitas, Lucas Kal, Pedrão, João Vigário; Alhassan, Azouni, Danilovic; Kenji Gorré, Camacho og Brayan Riascos.

Nationale suppleanter: Riccardo, Koziello, Rúben Micael, Witi, Rochez, Júlio César, Nuno Borges, João Victor og Francisco Ramos.

Manuel Oliveira, fra Porto, er den udpegede dommer for konfrontationen mellem blå og hvide og hvide. Tiago Leandro og Tiago Mota er assistenter, mens Fábio Melo er 4. dommer.

Bruno Esteves, fra Setúbal, vil være i VAR, assisteret af José Luzia.